Increment de participació en la campanya del vi blancIncremento de participación en la campaña del vino blanco

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La DO Costers del Segre ha incrementat en un 35% el nombre de vals en la 6a edició de la campanya “Jove, descobreix els vins blancs de la DO Costers del Segre”, respecte la darrera edició. Dels 5.000 vals distribuïts per diferents punts de la ciutat s’han consumit 832 degustacions repartides entre els locals participants. El passat 1 de desembre de 2011 va tenir lloc l’acció en 15 locals de la ciutat: Bar l’Estona, Bar Topkapi, Cafè Paris, Cerveseria Tapika’s&Beer, Celler del Roser Enoteca, Marisqueria Noray, Restaurant Bellera, Restaurant Braseria Barris, Restaurant Celler del Roser, Restaurant D-Vinis, Restaurant Galindo, Restaurant Genial, Restaurant Iruña I i II i Restaurant Tube.
Des de la primera edició d’aquesta campanya de promoció, la tendència ha estat ascendent, ja que cada any ha augmentat el nombre de col·laboradors així com el de degustacions.
Amb aquesta acció es pretén impulsar la cultura i el consum moderat i responsable del vi entre els joves, especialment de l’àmbit universitari, perquè coneguin i descobreixin un dels productes de més tradició i qualitat que s’està elaborant en el territori.La DO Costers del Segre ha incrementado en un 35% el número de vales en la 6 ª edición de la campaña “Joven, descubre los vinos blancos de la DO Costers del Segre”, respecto a la última edición. De los 5.000 vales distribuidos por diferentes puntos de la ciudad se han consumido 832 degustaciones repartidas entre los locales participantes. El pasado 1 de diciembre de 2011 tuvo lugar la acción en 15 locales de la ciudad: Bar el Rato, Bar Topkapi, Café París, Cervecería Tapika s & Beer, Celler del Roser Enoteca, Marisquería Noray, Restaurante Bellera, Restaurante Brasería Barris, Restaurante Celler del Roser, Restaurante D-Vini, Restaurante Galindo, Restaurante Genial, Restaurante Iruña I y II y Restaurante Tube.
Desde la primera edición de esta campaña de promoción, la tendencia ha sido ascendente, ya que cada año ha aumentado el número de colaboradores así como el de degustaciones.
Con esta acción se pretende impulsar la cultura y el consumo moderado y responsable del vino entre los jóvenes, especialmente del ámbito universitario, para que conozcan y descubran uno de los productos de mayor tradición y calidad que se está elaborando en el territorio.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats