80 formatges en 206 punts diferents de Pireníssim80 quesos en 206 puntos diferentes de Pireníssim

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El primer producte de la marca Pireníssim, que agrupa diferents territoris d’alta muntanya, gira al voltant d’un producte agroalimentari autòcton i de gran qualitat com és el formatge; a més, és una mostra de la riquesa gastronòmica, cultural i paisatgística de la zona.
Sota el lema “Tour de formatge i emocions”, dóna accés a una ruta amb més de 80 varietats de formatge artesanal que connecta l’Alt Pirineu, des de la Cerdanya fins a la Val d’Aran.
Agrupa un total de 206 establiments i consisteix en un talonari amb descomptes en formatgeries, restaurants, hotels, botigues, museus i activitats de senderisme d’aquestes comarques.
Els establiments adherits i les oficines de turisme han distribuït pràcticament la totalitat dels 15.000 talonaris editats en aquesta primera edició des de l’estiu i se n’han descarregat prop de 400 a través del portal www.pirenissim.org, que conté informació de cadascuna de les comarques i un cercador d’establiments per població i activitat. 
Pireníssim, la marca conjunta de promoció turística de l’Alt Pirineu i Aran pren força i es consolida com a instrument dinamitzador del turisme i de l’activitat econòmica dels territoris d’alta muntanya, més enllà de la temporada d’esquí. Els impulsors de la iniciativa – els consells comarcals de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà i el Conselh Generau d’Aran– han coincidit a destacar l’èxit del primer producte turístic conjunt supracomarcal creat sota aquest paraigües, el Forfet Pireníssim: Tour de formatge i emocions, i han anunciat la continuïtat del projecte. El primer producto de la marca Pireníssim, que agrupa a diferentes territorios de alta montaña, gira alrededor de un producto agroalimentario autóctono y de gran calidad como es el queso, además, es una muestra de la riqueza gastronómica, cultural y paisajística de la zona.
Bajo el lema “Tour de queso y emociones”, da acceso a una ruta con más de 80 variedades de queso artesanal que conecta el Alto Pirineo, desde la Cerdanya hasta la Val d’Aran.
Agrupa un total de 206 establecimientos y consiste en un talonario con descuentos en queserías, restaurantes, hoteles, tiendas, museos y actividades de senderismo de estas comarcas.
Los establecimientos adheridos y las oficinas de turismo han distribuido prácticamente la totalidad de los 15.000 talonarios editados en esta primera edición desde el verano y se han descargado cerca de 400 a través del portal www.pirenissim.org, que contiene información de cada de las comarcas y un buscador de establecimientos por población y actividad.
Pireníssim, la marca conjunta de promoción turística del Alto Pirineo y Aran toma fuerza y ​​se consolida como instrumento dinamizador del turismo y de la actividad económica de los territorios de alta montaña, más allá de la temporada de esquí. Los impulsores de la iniciativa – los consejos comarcales de la Alta Ribagorça, Alt Urgell, Cerdanya, Pallars Jussà y el Pallars Sobirà y el Conselh Generau de Aran-han coincidido en destacar el éxito del primer producto turístico conjunto supracomarcal creado bajo este paraguas, el Forfait Pireníssim: Tour de queso y emociones, y han anunciado la continuidad del proyecto.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats