Històries de la Cuina Medieval a la Seu VellaHistorias de la Cocina Medieval en la Seu Vella

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Diumenge 18 de maig –coincidint amb la Festa de Moros i Cristians– se celebrarà la segona edició del cicle de gastronomia i patrimoni de La Cuina dels Hereus que, sota el nom de Sent Soví i Coch: històries de la cuina medieval a la Seu Vella de Lleida, oferirà una reinterpretació de les receptes recollides en els llibres del Sent Soví i el de Coch.
L’activitat s’iniciarà a les 12.30 hores, amb la visita temàtica al monument que enguany presenta candidatura UNESCO a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Durant el recorregut se serviran els aperitius, preàmbul del dinar de maridatge comentat que tindrà lloc a la Casa de la Volta.
El menú, a càrrec del xef Mateu Blanch, s’iniciarà amb la Porrada, com a aperitiu, i Sardines especiades i Albergínies amb menjar blanc, com a entrants. Tot seguit se serviran els plats principals: Panade d’aus i Esturió en cassola; per cloure l’àpat amb la Genestrada, com a postres. El menú estarà maridat amb els vins de Vinya Els Vilars, de la DO Costers del Segre.
El preu de l’activitat és de 40 euros i es pot fer la reserva a www.comopomona.com.
La Cuina dels Hereus és un programa gastrocultural organitzat per la consultora Como Pomona, el Turó de la Seu Vella i el Museu de Lleida. La iniciativa compta amb el suport de Caparrós Celebracions i Vinya Els Vilars. La primera edició va tenir lloc el passat 12 d’abril amb Cuina de Quaresma: bacallà de Rams al Museu de Lleida.Domingo 18 de mayo -coincidiendo con la Fiesta de Moros y Cristianos- se celebrará la segunda edición del ciclo de gastronomía y patrimonio de La Cuina dels Hereus que, bajo el nombre de Sent Soví y Coch: historias de la cocina medieval en la Seu Vella de Lleida, ofrecerá una reinterpretación de las recetas recogidas en los libros del Sent Soví y el de Coch.
La actividad se iniciará a las 12.30 horas, con la visita temática al monumento que este año presenta candidatura UNESCO Patrimonio Mundial de la Humanidad. Durante el recorrido se servirán los aperitivos, preámbulo de la comida de maridaje comentado que tendrá lugar en la Casa de la Vuelta.
El menú, a cargo del chef Mateo Blanch, se iniciará con la porrazos, como aperitivo, y Sardinas especiadas y Berenjenas con manjar blanco, como entrantes. A continuación se servirán los platos principales: Panade de aves y Esturión en cazuela; para cerrar la comida con la Genestrada, como postre. El menú estará maridado con los vinos de Viña Los Vilars, de la DO Costers del Segre.
El precio de la actividad es de 40 euros y se puede hacer la reserva a www.comopomona.com.
La Cuina dels Hereus es un programa gastrocultural organizado por la consultora Como Pomona, el Cerro de la Seu Vella y el Museo de Lleida. La iniciativa cuenta con el apoyo de Caparrós Celebraciones y Viña Los Vilars. La primera edición tuvo lugar el pasado 12 de abril con Cocina de Cuaresma: bacalao de Ramos en el Museo de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats