[:ca]Gvtarra promociona la Festa de la Verdura de Tudela[:es]Gvtarra promociona la Fiesta de la Verdura de Tudela[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180426Gvtarra01

[:ca]Les Jornadas de Exaltación y Fiestas de la Verdura de Tudela es van presentar a Barcelona el dimarts, dia 17 d’abril, de la mà de la conservera Gvtarra amb un menú hindú d’Ivà Surisen (Tandoor) protagonitzat per la verdura navarra.

Coincidint amb la celebració d’Alimentària, Gvtarra i la Orden del Volatín, amb el seu president, Rafael Remírez de Ganuza al capdavant, van presentar la XXIV edició de les Jornades que se celebren del 20 d’abril a l’1 de maig.

Des de 1979, l’Orden del Volatín organitza a Tudela, amb el suport de l’Ajuntament, l’homenatge més gran a les verdures i la seva gastronomia que se celebra a Espanya.

En aquesta edició, i per primera vegada en els seus 24 anys, les Jornades estenen les seves activitats a altres 22 municipis de la Ribera de Navarra. A més, la festa aconsegueix un rècord històric amb l’oferta de més de 300 activitats culturals, gastronòmiques d’oci i musicals, i una nova app que dóna accés al programa d’activitats.

Per la seva banda, Surinder va donar protagonisme a la verdura de Tudela amb diferents especialitats pròpies com l’Hummus de llenties; Amanida de tomàquet amb iogurt especiat i teules de cigrons; o Porros al Tandoor amb gamba vermella. Així com diferents curris com ara els de “pochas” Gvtarra, o espinacs amb formatge. Una manera molt saborosa d’universalitzar el producte de l’horta navarresa.

[:es]Las Jornadas de Exaltación y Fiestas de la Verdura de Tudela se presentaron en Barcelona el martes, día 17 de abril, de la mano de la conservera Gvtarra con un menú hindú de Ivà Surisen (Tandoor) protagonizado por la verdura navarra.

Coincidiendo con la celebración de Alimentaria, Gvtarra y la Orden del Volatín, con su presidente, Rafael Remírez de Ganuza al frente, presentaron la XXIV edición de las Jornadas que se celebran del 20 de abril al 1 de mayo.

Desde 1979, la Orden del Volatín organiza en Tudela, con el apoyo del Ayuntamiento, el homenaje más grande a las verduras y su gastronomía que se celebra en España.

En esta edición, y por primera vez en sus 24 años, las Jornadas extienden sus actividades a otros 22 municipios de la Ribera de Navarra. Además, la fiesta consigue un récord histórico con la oferta de más de 300 actividades culturales, gastronómicas de ocio y musicales, y una nueva app que da acceso al programa de actividades.

Por su parte, Surinder dio protagonismo a la verdura de Tudela con diferentes especialidades propias como el Hummus de lentejas; Ensalada de tomate con yogur especiado y tejas de garbanzos; o Puerros al Tandoor con gamba roja. Así como diferentes currys como los de “pochas” Gvtarra, o espinacas con queso. Una manera muy sabrosa de universalizar el producto de la huerta navarra.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats