[:ca]Lagravera, al tast de Terra de Garnatxes [:es]Lagravera, al tast de Terra de Garnatxes [:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180426Lagravera

[:ca]El celler Lagravera va participar en el tast de vins comentat per Pedro Ballesteros i organitzat per terra de Garnatxes el dimarts 17 d’abril, a l’hotel Omm coincidint amb Alimentaria.

El celler lleidatà, amb el seu director Sergi García al capdavant, va presentar el Molta Ónra Blanc 2014. Tot seguit, es va celebrar una nova edició de la G-Night on hi participaren productors convidats de més de 21 regions vinícoles de les principals zones productores de Garnatxa, amb més de 125 vins de Garnatxa blanca, roja-gris, negre i peluda.

[:es]La bodega Lagravera participó en la cata de vinos comentada por Pedro Ballesteros y organizada por Tierra de Garnachas el martes 17 de abril, en el hotel Omm coincidiendo con Alimentaria.

La bodega leridana, con su director Sergi García al frente, presentó el Molta Ónra Blanc 2014. A continuación, se celebró una nueva edición de la G-Night donde participaron productores invitados de más de 21 regiones vinícolas de las principales zonas productoras de Garnacha, con más de 125 vinos de Garnacha blanca, roja-gris, negra y peluda.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats