[:ca]Gabriel Jové, a L’Aula Gastronòmica[:es]Gabriel Jové, en el Aula Gastronómica[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180920Bon

[:ca]El xef de Cal Xirricló ofereix un curs de cuina vegana amb Lluís Bonillo

L’Aula Gastronòmica de Lluís Bonillo ha iniciat el curs amb empenta. Si el dia 6 de setembre tornava de les vacances amb un taller degustació de “Cuina Fresca d’Estiu”, i un altre de Cuina Asiàtica, el dijous passat, dia 13 de setembre; aquesta nit serà el torn de la “Cuina Vegana d’Autor” amb el xef Gabriel Jové Campillo del restaurant Cal Xirricló de Balaguer.

Còctel de gingerbeer; Torrada de no-sobrassada; Cassoleta de cigrons i tofu; Escudella i la no-carn d’olla; L’albergínia i miso; Remolatxa cake; i una Taula de no-formatges seran les creacions que presentarà Jové aquest vespre.

D’altra banda el curs de cuina asiàtica de la setmana passada va comptar amb elaboracions com Musclos thai; Dumpling de carn, llagostins i pack choi; o Niguiri de sorell, entre altres. La cuina marinera serà la protagonista de L’Aula el dijous 27 de setembre.

[:es]El chef de Cal Xirricló ofrece un curso de cocina vegana con Lluís Bonillo

El Aula Gastronómica de Lluís Bonillo ha iniciado el curso con empuje. Si el día 6 de septiembre volvía de las vacaciones con un taller degustación de “Cocina Fresca de Verano”, y otro de Cocina Asiática, el jueves pasado, día 13 de septiembre; esta noche será el turno de la “Cocina Vegana de Autor” con el chef Gabriel Jové Campillo del restaurante Cal Xirricló de Balaguer.

Cóctel de gingerbeer; Tostada de no sobrasada; Cazuelita de garbanzos y tofu; Escudella y la no “carn d’olla”; La berenjena y miso; Remolacha cake; y una Tabla de no-quesos serán las creaciones que presentará Jové esta noche.

Por otro lado, el curso de cocina asiática de la semana pasada contó con elaboraciones como Mejillones thai; Dumpling de carne, langostinos y pack choi; o niguiri de jurel, entre otros. La cocina marinera será la protagonista de El Aula el jueves 27 de septiembre.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats