[:ca]Bonum amplia l’oferta amb menú de migdia[:es]Bonum amplía la oferta con menú de mediodía[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180920BonumSala

[:ca]Ramon Tudela ha incorporat aquest setembre el menú de migdia de dimarts a divendres, a l’oferta del seu Bonum “No Rules”. L’establiment, que aquest estiu ha fet un any al carrer Sant Martí després d’altres cinc al carrer Segòvia, ofereix ara una proposta completa amb plats de l’estil de la carta: woks, Josper i molta fusió.

Entre els primers plats que vam poder degustar trobàvem l’Amanida de gules, pernil ibèric i bolets; Paccheri, salsa de tres formatges, pera i espinacs; Croqueta XXL carnívora, verdures al wok i enciams; o una original Fabada del mar consistent en una gustosa cassoleta de mongetes blanques amb gambes, calamars, cocotxes i aire de l’alga wakame.

El segons plats, Cabrit al Josper amb patata del morter i salsa tai; Bonítol a l’estil No Rules; Arròs del Molí de pals (mar, muntanya i horta); i Caragols de Lleida a llauna.

Les postres, també elaborades a Bonum, destaquen per la bona presentació i bona associació d’ingredients. Cheesecake; Fruita del dia; Xocolata, cafè i Baileys; Semifred tropical, escuma de mojito i gelat de xocolata blanca; algunes de les propostes. Els tres plats, l’aigua, pa, vi i cafè per 16,90 euros.

[:es]Ramon Tudela ha incorporado este septiembre el menú de mediodía de martes a viernes, a la oferta de su Bonum “No Rules”. El establecimiento, que este verano ha cumplido un año en la calle San Martín después de otros cinco en la calle Segovia, ofrece ahora una propuesta completa con platos del estilo de la carta: woks, Josper y mucha fusión.

Entre los primeros platos que pudimos degustar encontramos la Ensalada de gulas, jamón ibérico y setas; Paccheri, salsa de tres quesos, pera y espinacas; Croqueta XXL carnívora, verduras al wok y lechugas; o una original Fabada del mar consistente en una sabrosa cazoleta de judías blancas con gambas, calamares, cocochas y aire del alga wakame.

Los segundos platos, Cabrito al Josper con patata del mortero y salsa tai; Bonito al estilo No Rules; Arroz del Molí de Pals (mar, montaña y huerta); y Caracoles de Lleida a “la llauna”.

Los postres, también elaboradas en Bonum, destacan por la buena presentación y buena asociación de ingredientes. Cheesecake; Fruta del día; Chocolate, café y Baileys; Semifrío tropical, espuma de mojito y helado de chocolate blanco; algunas de las propuestas. Los tres platos, el agua, pan, vino y café por 16,90 euros.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats