[:ca]Food&Fun organitza un Festival “com a revulsiu gastronòmic” [:es]Food&Fun organiza un Festival “como revulsivo gastronómico” [:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180412Food&Fun

[:ca]“A l’última Festa del Vi, van constatar que la ciutat necessita més esdeveniments d’aquest tipus com a revulsiu gastronòmic i, des de Food&Fun, vam pensar que podrien fer un Festival en aquesta línia”; així explica David Molina el perquè del nou Festival Gastronòmic que el col·lectiu que presideix organitzarà, a la plaça de la Llotja, els dies 21 i 22 d’abril.

“Aquest octubre, ja hem celebrat les segones Jornades Gastronòmiques Food&Fun amb una dotzena d’establiments de l’associació i, ara, volem fer una trobada de restauradors, productes de proximitat i les bodegues de Gleva States, grup que inclou el vi de Lleida J Raventós (DO Costers del Segre), i patrocinen la mostra amb el seu distribuïdor Cafés Batalla”, explica el president del col·lectiu.

El festival acollirà vint estands, inclosos 10 restaurants i organitzadors gastronòmics, 7 productors (vins i caves, productes carnis, cafès i pastisseria) i els espais de venda de tiquets i copes.

La trobada s’estructurarà en tres parts (el vermut i dinar de dissabte, el sopar de dissabte i el vermut i dinar de diumenge) i inclourà demostracions gastronòmiques en viu. A més dels estands, el recinte comptarà amb zona de taules per als visitants i espai de demostracions.

La trobada inclourà igualment una dotzena de showcookings protagonitzats per destacats restauradors lleidatans —tots ells presents amb estand propi en el festival— i que tindran lloc en un escenari especialment ideat per a l’esdeveniment. Entre els participants, destaca la presència de cuiners de renom i guardonats com Ivan Pascual, millor mestre xocolater d’Espanya l’any 2017. També farà una demostració Àngel Esteve, el guanyador d’enguany del Concurs de Joves Cuiners Angel Moncusí.

El Festival compta amb la col·laboració de Turisme de Lleida (Ajuntament de Lleida) i el patrocini de Parxet, Cafès Batalla, Grup Rufort i Idea de Patata.[:es]”En la última Fiesta del Vino, constataron que la ciudad necesita más eventos de este tipo como revulsivo gastronómico y, desde Food&Fun, pensamos que podrían hacer un Festival en esta línea”; así explica David Molina el porqué del nuevo Festival Gastronómico que el colectivo que preside organizará, en la plaza de la Llotja, los días 21 y 22 de abril.

“Este octubre, ya hemos celebrado las segundas Jornadas Gastronómicas Food&Fun con una docena de establecimientos de la asociación y, ahora, queremos hacer un encuentro de restauradores, productos de proximidad y las bodegas de Gleva States, grupo que incluye el vino de Lleida J Raventós (DO Costers del Segre), y patrocinan la muestra con su distribuidor Cafés Batalla”, explica el presidente del colectivo.

El festival acogerá veinte stands, incluidos 10 restaurantes y organizadores gastronómicos, 7 productores (vinos y cavas, productos cárnicos, cafés y pastelería) y los espacios de venta de tickets y copas.

El encuentro se estructurará en tres partes (el vermut y comida del sábado, la cena del sábado y el vermut y comida del domingo) e incluirá demostraciones gastronómicas en vivo. Además de los stands, el recinto contará con zona de mesas para los visitantes y espacio de demostraciones.

El encuentro incluirá igualmente una docena de showcookings protagonizados por destacados restauradores leridanos -todos ellos presentes con stand propio en el festival- y que tendrán lugar en un escenario especialmente ideado para el evento. Entre los participantes, destaca la presencia de cocineros de renombre y galardonados como Ivan Pascual, mejor maestro chocolatero de España en 2017. También hará una demostración Ángel Esteban, el ganador de este año del Concurso de Jóvenes Cocineros Angel Moncusí.

El Festival cuenta con la colaboración de Turismo de Lleida (Ayuntamiento de Lleida) y el patrocinio de Parxet, Cafés Batalla, Grupo Rufort e Idea de Patata.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats