[:ca]El Girovi’18 premia quatre vins de la DO Costers del Segre[:es]El Girovi’18 premia cuatro vinos de la DO Costers del Segre[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180412Giroví2018

[:ca]Els vins de la DO Costers del Segre han estat reconeguts als premis Girovi 2018 amb dues medalles d’Or i altres dues de Bronze. Les medalles d’Or van estar per a dos vins del Celler Analec (Nalec): La Creu 2015 i Sort d’Abril 2014. Les medalles de Bronze van reconèixer els vins Montsec 2016 del Celler de Montsec (Artesa de Segre) i Purgatori 2014 del celler Família Torres (Les Borges).

El XXIII Concurs de Vins i Caves de Catalunya – Girovi’18, organitzat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya, es va fallar el dissabte, dia 18 de març, amb la participació de més de 200 mostres de totes les DO catalanes.

El jurat que estava format per 220 tastadors experts, enòlegs, sommeliers, professors i alumnes i exalumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona i l’Escola Tastavins del Gironès, elaboradors, comerciants i restauradors va tastar a cegues les mostres participants en el concurs i van premiar un total de 82 mostres que es van repartir 26 medalles d’or, 31 d’argent i 25 de bronze.[:es]Los vinos de la DO Costers del Segre han sido reconocidos en los premios Girovi 2018 con dos medallas de Oro y otras dos de Bronce. Las medallas de Oro fueron para dos vinos de la Bodega Analec (Nalec): La Creu 2015 y Sort d’Abril 2014. Las medallas de Bronce reconocieron a los vinos Montsec 2016 de la Bodega de Montsec (Artesa de Segre) y Purgatori 2014 de la bodega Familia Torres (Les Borges).

El XXIII Concurso de Vinos y Cavas de Cataluña -Girovi’18, organizado por Maestros Catavinos y Bodegueros de Cataluña, se falló el sábado, día 18 de marzo, con la participación de más de 200 muestras de todas las DO catalanas.

El jurado que estaba compuesto por 220 catadores expertos, enólogos, sumilleres, profesores y alumnos y ex alumnos de la Escuela de Hostelería de Girona y la Escuela Tastavins del Gironès, elaboradores, comerciantes y restauradores probaron a ciegas las muestras participantes en el concurso y premiaron a un total de 82 muestras que se repartieron 26 medallas de oro, 31 de plata y 25 de bronce.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats