[:ca]Grenaches du Monde 2018, amb més vins catalans[:es]Grenaches du Monde 2018, con más vinos catalanes[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Fins a un 20% s’ha incrementat la presència dels vins catalans, en el concurs “Grenaches du Monde” que se celebra la setmana vinent a terres catalanes, per primer cop.

Així doncs, Catalunya rep aquest concurs internacional que té per objectiu posar en valor una varietat, tan mediterrània i tan important per a la viticultura catalana, com és la Garnatxa.

La Denominació d’Origen Terra Alta serà l’amfitriona d’aquest certamen. Cal destacar que aquesta denominació d’origen abasta el conreu del 33% de la Garnatxa Blanca que es produeix al món, un percentatge que suposa el 75% de la producció a Espanya i el 90% a Catalunya.

El Concurs Grenaches du Monde a la Terra Alta tindrà lloc de l’11 al 14 d’abril del 2018 i s’ha dissenyat una agenda d’allò més atractiva per a tots els públics.

D’especial interès serà la jornada del dissabte 14 d’abril, en què el Concurs s’obrirà al públic final perquè tothom que ho desitgi pugui participar d’aquest certamen tan important per a la comarca de la Terra Alta.

També es podrà accedir a la Fira del Vi i l’Art que tindrà lloc al barri antic de Batea (dissabte 11-15h) o participar en la Nit de Cloenda amb Estrelles, que tindrà lloc al Poble Vell de Corbera (dissabte 20h) i comptarà amb la participació dels tres restaurants amb Estrella Michelin que es localitzen a les Terres de l’Ebre (Antic Molí, Les Moles i VillaRetiro).

Per participar en la Nit de Cloenda amb Estrelles, cal fer inscripció prèvia: http://concursgarnatxes.doterraalta.com[:es]Hasta un 20% se ha incrementado la presencia de los vinos catalanes, en el concurso “Grenaches du Monde” que se celebra la próxima semana en tierras catalanas, por primera vez.

Así pues, Cataluña recibe este concurso internacional que tiene por objetivo poner en valor una variedad, tan mediterránea y tan importante para la viticultura catalana, como es la Garnacha.

La Denominación de Origen Terra Alta será la anfitriona de este certamen. Cabe destacar que esta denominación de origen abarca el cultivo del 33% de la Garnacha Blanca que se produce en el mundo, un porcentaje que supone el 75% de la producción en España y el 90% en Cataluña.

El Concurso Grenaches du Monde en la Terra Alta tendrá lugar del 11 al 14 de abril de 2018 y se ha diseñado una agenda de lo más atractiva para todos los públicos.

De especial interés será la jornada del sábado 14 de abril, en la que el Concurso se abrirá al público para que todo aquel que lo desee pueda participar de este certamen tan importante para la comarca de la Terra Alta.

También se podrá acceder a la Feria del Vino y el Arte que tendrá lugar en el barrio antiguo de Batea (sábado 11-15h) o participar en la Noche de Clausura con Estrellas, que tendrá lugar en el Pueblo Viejo de Corbera (sábado 20h) y contará con la participación de los tres restaurantes con Estrella Michelin que se localizan en las Tierras del Ebro (Antiguo Molino, les Moles y VillaRetiro).

Para participar en la Noche de Clausura con Estrellas, es necesario realizar inscripción previa: http://concursgarnatxes.doterraalta.com[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats