[:ca]Julen Martínez guanya el III Concurs de Cuina de la Truita[:es]Julen Martínez gana el III Concurso de Cocina de la Trucha[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180419escotur

[:ca]Julen Martínez, amb una Truita fumada amb cremós de patata i cansalada ha estat el guanyador del III Concurs de Cuina de Truita de Riu que organitza l’Ajuntament d’Alfarràs i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb la col·laboració de la Piscifactoria Santa Ana i la consultoria de comunicació Como Pomona, en el marc de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs.

Eduard Pires, amb Cromatisme de la truita de riu curada, i Jonnathan Fernandéz, amb Truita de riu amb carabassa i catxipanda, van ser els segon i tercer classificat, respectivament. L’escola lleidatana va acollir el premi el dijous, dia 12 d’abril, a la tarda.

El Jurat va estar format per la bloguera gastronòmica, Anna Hallado; el regidor de Medi Ambient d’Alfarràs, Carlos Gracia; el professor de l’Escola d’Hoteleria de Lleida, Jordi Llanes; i el periodista i cronista gastronòmic, Rafa Gimena. Els altres finalistes van ser: Carlota Casanovas, que defensà una Truita de riu cruixent amb dolç cremós i delícies de porc; Pol Cura, que presentà Truita amb melmelades i formatge de cabra; Ashot Geworzgyan, amb Truita de Riu amb Horta de Lleida; Jordi Gregori, que va cuinar una Truita amb crema calenta de calçots i salsa romesco; i Jaume Isanta que va presentar-se al concurs amb Truita d’Alfarràs, cremós de pèsols, Pera de Lleida, pastanaga cítrica i el seu pil-pil.[:es]Julen Martínez, con una Trucha ahumada con cremoso de patata y panceta ha sido el ganador del III Concurso de Cocina de Trucha de Río que organiza el Ayuntamiento de Alfarràs y la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida con la colaboración de la Piscifactoría Santa Ana y la consultoría de comunicación Como Pomona, en el marco de la Muestra Gastronómica de la Trucha de Río de Alfarràs.

Eduard Pires, con Cromatismo de la trucha curada, y Jonnathan Fernández, con Trucha con calabaza y catxipanda, fueron segundo y tercer clasificado, respectivamente. La escuela leridana acogió el premio el jueves, día 12 de abril, por la tarde.

El Jurado estuvo formado por la bloguera gastronómica, Anna Hallado; el concejal de Medio Ambiente de Alfarràs, Carlos Gracia; el profesor de la Escuela de Hostelería de Lleida, Jordi Llanes; y el periodista y cronista gastronómico, Rafa Gimena. Los otros finalistas fueron: Carlota Casanovas, que defendió una Trucha crujiente con dulce cremoso y delicias de cerdo; Pol Cura, que presentó Tucha con mermeladas y queso de cabra; Ashot Geworzgyan, con Trucha de Río con Huerta de Lleida; Jordi Gregori, que cocinó una Trucha con crema caliente de calçots y salsa romesco; y Jaume Isanta que presentó al concurso con Trucha de Alfarràs, cremoso de guisantes, Pera de Lleida, zanahoria cítrica y su pil-pil.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats