[:ca]Jordi Vidal, pregoner de la VII Mostra de la Truita de Riu d’Alfarràs[:es]Jordi Vidal, pregonero de la VII Muestra de la Trucha de Río de Alfarràs[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180419solta

[:ca]La VII Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs potenciarà com cuinar de manera imaginativa i innovadora aquest peix amb la realització d’un taller de cuina creativa, la tradicional degustació dominical, tapes a diferents establiments de la localitat i un dinar a les vinyes de Lagravera. La Mostra serà inaugurada pel xef Jordi Vidal, del restaurant la Guspira de Linyola i L’Espurna de Lleida, encarregat del pregó oficial.

Els actes de la mostra començaran el divendres, 20 d’abril, amb la tradicional “Solta i repoblació de truites de riu” al Noguera Ribagorçana que, com és habitual, faran membres de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana. A la tarda, es farà una ruta cultural i turística pel municipi sota el títol “Coneix el món de la Truita Irisada”. Cap al tard, nova edició del Corre-Truita, amb degustació de tapes amb truita de riu a càrrec dels restauradors locals (Xamfrà, Ca l’Àngel, Rincón de Josefa) i amb la música de la Batucada Fot-li-Fort. A les activitats del primer dia se suma la sortida dels alumnes de cicle superior de l’Escola Pinyana d’Alfarràs, que visitaran el Mercat Central del Peix de Barcelona dins el projecte “Creix amb el peix”.

Altres actes del dissabte són el taller de cuina creativa de Bonillo i Blanch (11.30h), un taller-degustació de truita de riu a càrrec de la dietista i nutricionista Mercè Carbonell (17.30h) i la presentació de les tapes guanyadores del Concurs de Truita de Riu de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. A partir de les 18h se celebrarà la III Cursa de la Truita de Riu i, a partir de les 20.15h, es farà un tast solidari del vi “Gra de Sorra” i dels cellers Lagravera, Terrer de Pallars i Mas Blanch i Jové a benefici d’Afanoc. Al vespre (21h) es lliuraran els premis del V Concurs de Fotografia “Fotoriu”. El dia començarà però, amb esport gràcies al V Open de Pesca de Primavera.

Finalment, el darrer dia, diumenge 22 es farà la Inauguració de la VII Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs, a càrrec del xef Jordi Vidal (12h). Tot seguit, s’obrirà la Degustació de la Mostra.[:es]La VII Muestra Gastronómica de la Trucha de Río de Alfarràs potenciará como cocinar de manera imaginativa e innovadora este pescado con la realización de un taller de cocina creativa, la tradicional degustación dominical, tapas en diferentes establecimientos de la localidad y una comida en los viñedos de Lagravera. La Muestra será inaugurada por el chef Jordi Vidal, del restaurante la Guspira de Linyola y L’Espurna de Lleida, encargado del pregón oficial.

Los actos de la muestra comenzarán el viernes, 20 de abril, con la tradicional “Suelta y repoblación de truchas” en el Noguera Ribagorzana que, como es habitual, harán miembros de la Sociedad de Pescadores Deportivos Ribagorçana. Por la tarde, se hará una ruta cultural y turística por el municipio bajo el título “Conoce el mundo de la Trucha Irisada”. Al atardecer, nueva edición del Corre-Truita, con degustación de tapas con trucha a cargo de los restauradores locales (Xamflà, Ca l’Ángel, Rincón de Josefa) y con la música de la Batucada Fot-li-Fort. A las actividades del primer día se suma la salida de los alumnos de ciclo superior de la Escuela Pinyana de Alfarràs, que visitarán el Mercado Central del Pescado de Barcelona dentro del proyecto “Crece con el pescado”.

Otros actos del sábado son el taller de cocina creativa de Bonillo y Blanch (11.30h), un taller-degustación de trucha a cargo de la dietista y nutricionista Mercè Carbonell (17.30h) y la presentación de las tapas ganadoras del Concurso de Trucha de Río de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida. A partir de las 18h se celebrará la III Carrera de la Trucha de Río y, a partir de las 20:15, se hará una cata solidario del vino “Gra de Sorra” y de las bodegas Lagravera, Terrer de Pallars y Mas Blanch i Jové a beneficio de Afanoc. Por la noche (21h) se entregarán los premios del V Concurso de Fotografía “Fotoriu”. El día comenzará pero, con deporte gracias al V Open de Pesca de Primavera.

Finalmente, el último día, domingo 22 se hará la Inauguración de la VII Muestra Gastronómica de la Trucha de Río de Alfarràs, a cargo del chef Jordi Vidal (12h). A continuación, se abrirá la Cata de la Muestra.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats