[:ca]Bonillo i Blanch, xefs del dinar de la Truita de Riu d’Alfarràs[:es]Bonillo y Blanch, chefs del almuerzo de la Trucha de Río de Alfarràs[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180419gravera

[:ca]El celler Lagravera acollirà aquest dissabte, dia 21 d’abril, el Dinar de la Truita de Riu d’Alfarràs 2018 a partir de les 13 hores. Els lleidatans Mateu Blanch i Lluís Bonillo de l’Aula Gastronòmica seran els cuiners de la trobada amb un menú en dos actes.

Aquest singular menú temàtic s’iniciarà al celler d’Alfarràs amb els aperitius i el tast de dos vins, durant la vista comentada a les instal·lacions. Tot seguit, el grup es traslladarà fins a la vinya i, un cop els comensals estiguin entaulats, s’iniciarà la degustació dels plats principals.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament d’Alfarràs i Como Pomona, en el marc de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs que la capital de Pinyana celebrarà durant aquest cap de setmana. L’Aula Gastronòmica, el celler Lagravera, la Piscifactoria Santa Ana i el proveïdor de verdures Dverd, col·laboren en l’organització.

La Philopizza de Truita de Riu marinada amb maionesa de wasabi i la Brandada de Truita de Riu amb alfàbrega seran els aperitius que els participants podran degustar amb dos vins Lagravera, DO Costers del Segre, durant la visita del celler d’Alfarràs.

Una vegada a la vinya, el primer plat serà la Xatonada de Truita de Riu i, com a segon, la Truita de Riu a la brasa amb puré de celerí, carn salada i escabetx de cacauets; “un plat ideal per a gaudir d’un dinar a la vinya, amb l’aroma de brasa i tot el sabor de la Truita d’Alfarràs”, explica Lluís Bonillo.

A les postres, la Pannacotta de coco i préssec d’Alfarràs, “una degustació original que aporta al menú l’altre producte estrella del poble, el Préssec de Pinyana”, puntualitza Mateu Blanch.

Les places del dinar són limitades i es poden reservar on line a www.comopomona.com a un preu de 30 euros per persona. Bonillo i Blanch, també oferiran una demostració de diferents receptes creatives, a partir de les 11.30 hores.
[:es]La bodega Lagravera acogerá este sábado, día 21 de abril, el almuerzo de la Trucha de Río de Alfarràs 2018 a partir de las 13 horas. Los leridanos Mateu Blanch y Lluís Bonillo del Aula Gastronómica serán los cocineros del encuentro con un menú en dos actos.

Este singular menú temático se iniciará en la bodega de Alfarràs con los aperitivos y la cata de dos vinos, durante la vista comentada en las instalaciones. A continuación, el grupo se trasladará hasta la viña y, una vez que los comensales estén sentados, se iniciará la degustación de los platos principales.

La actividad está organizada por el Ayuntamiento de Alfarràs y Como Pomona, en el marco de la Muestra Gastronómica de la Trucha de Río de Alfarràs que la capital de Pinyana celebrará durante este fin de semana. El Aula Gastronómica, la bodega Lagravera, la Piscifactoría Santa Ana y el proveedor de verduras Dverd, colaboran en la organización.

La Philopizza de Trucha de Río marinada con mayonesa de wasabi y la Brandada de Trucha de Río con albahaca serán los aperitivos que los participantes podrán degustar con dos vinos Lagravera, DO Costers del Segre, durante la visita de la bodega de Alfarràs.

Una vez en la viña, el primer plato será la Xatonada de Trucha de Río y, como segundo, la Trucha de Río a la brasa con puré de Celera, panceta y escabeche de cacahuetes; “Un plato ideal para disfrutar de una comida en la viña, con el aroma de brasa y todo el sabor de la Trucha de Alfarràs”, explica Luis Bonillo.

En los postres, la Pannacotta de coco y melocotón de Alfarràs, “una degustación original que aporta el menú el otro producto estrella del pueblo, el Melocotón de Pinyana”, puntualiza Mateu Blanch.

Las plazas del almuerzo son limitadas y se pueden reservar on line a www.comopomona.com a un precio de 30 euros por persona. Bonillo y Blanch, también ofrecerán una demostración de diferentes recetas creativas, a partir de las 11.30 horas.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats