Fi de Festa amb Maridatge de 7 vins i 7 platsFin de Fiesta con Maridaje de 7 vinos y 7 platos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un dinar de maridatge comentat per set cellers, un de cadascuna de les subzones de la DO Costers del Segre, tancarà el proper diumenge, dia 20 d’octubre, la Festa del Vi de Lleida. El maridatge –amb el títol “7 Vins, 7 Paisatges de Lleida”– està organitzat per la consultoria gastronòmica Como Pomona i farà un passeig per la riquesa paisatgística i enoturística de Lleida que contempla set subzones vitivinícoles tan diferenciades com són el Segrià, Artesa de Segre, Pallars Jussà, Valls del Riu Corb, Raimat, Garrigues o l’Urgell. A més, Cérvoles, Mas Blanch i Jové, l’Olivera i Vinya els Vilars, participaran a la copa de benvinguda.

Menú
Així els participants en aquest dinar podran tastar: una amanida de pop i patata amb verduretes i olivada, maridada amb Lo Virol Blanc del Celler Cercavins de Verdú (subzona Valls del Riu Corb); el tàrtar de vedella Carn Sargaire amb mantega de porradell i passatge d’espècies amb el Tu Rai 2011 de Vila Corona (Pallars Jussà); l’arròs cremós de ceps amb formatge amb el recentment premiat Castell de Raimat Chardonnay (Raimat). El menú del xef de La Llotja, Toni Alonso, continuarà amb el farcellet de bacallà amb broqueta de bolets acompanyat del Siós Les Creus 2010 de Costers del Sió (subzona d’Artesa de Segre). Com a plat principal de carn, Carn Sargaire aportarà costelles de vedella que Alonso cuinarà a baixa temperatura per a finalment lacar-la amb pinya i el mateix suc del rostit. Aquest plat es maridarà amb l’Oda negre de Castell del Remei (Urgell). A les postres, els comensals gaudiran de tastets de formatges de Tros de Sort amb textures de ceba, codony i nous; maridats amb el Molta Ónra 2010 de Lagravera d’Alfarràs (Segrià); i per acabar, roques de xocolata 70% amb sal, que casaran amb el Geol de Tomàs Cusiné (Garrigues). El menú es pot reservar on-line a www.comopomona.com i el preu és de 29,50 euros.Una comida de maridaje comentado por siete bodegas, una de cada una de las subzonas de la DO Costers del Segre, cerrará el próximo domingo, día 20 de octubre, la Fiesta del Vino de Lleida. El maridaje -con el título “7 Vinos, 7 Paisajes de Lleida”- está organizado por la consultoría gastronómica Como Pomona y dará un paseo por la riqueza paisajística y enoturística de Lleida que contempla siete subzonas vitivinícolas tan diferenciadas como son el Segrià, Artesa de Segre, Pallars Jussà, Valls del Riu Corb, Raimat, Garrigues o el Urgell. Además, Cérvoles, Mas Blanch i Jové, L’Olivera y Vinya els Vilars, participarán en la copa de bienvenida.

Menú
Así los participantes en este almuerzo podrán probar: una ensalada de pulpo y patata con verduras y olivada, maridada con Lo Virol Blanc de la Bodega Cercavins de Verdú (subzona Valls del Riu Corb), el tartar de ternera Carn Sargaire con mantequilla de cebollino y pasaje de especies con el Tu Rai 2011 de Vila Corona (Lleida), el arroz cremoso de hongos con queso con el recientemente premiado Castell de Raimat Chardonnay (Raimat). El menú del chef de La Llotja, Toni Alonso, continuará con el “farcellet” de bacalao con brocheta de setas acompañado del Siós Les Creus 2010 de Costers del Sió (subzona de Artesa de Segre). Como plato principal de carne, Carn Sargaire aportará costillas de ternera que Alonso cocinará a baja temperatura para finalmente lacar con piña y el mismo jugo del asado. Este plato se maridará con la Oda negre de Castell del Remei (Urgell). En los postres, los comensales disfrutarán de degustaciones de quesos de Tros de Sort con texturas de cebolla, membrillo y nueces; maridados con Molta Ónra 2010 de Lagravera de Alfarràs (Segrià), y por último, rocas de chocolate 70% con sal que casarán con el Geol de Tomás Cusiné (Garrigues). El menú se puede reservar on-line en www.comopomona.com y el precio es de 29,50 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats