Cristina Garbacinta inaugura el cicle professional de comunicació i gastronomia de Como PomonaCristina Garbacinta inaugura el ciclo profesional de comunicación y gastronomía de Como Pomona

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Cristina Garbancita inaugura el proper dilluns 28 d’octubre, el cicle professional de dinars tertúlia de Como Pomona i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Sota el títol “Com ser un restaurant efectiu a Facebook?”, la popular blocaire navarresa exposarà les oportunitats que ofereix la famosa xarxa social als establiments de restauració.

Garbancita estarà acompanyada per altres dos blocaires: Dolors Mateu –nascuda a Vallfogona de Balaguer i autora del llibre La cocina de la Dolorss (Editorial Planeta , 2013)– i per Rafa Gimena –Como Pomona, periodista, consultor de comunicació, comentarista i blocaire gastronòmic–.

El cicle s’inaugura amb el patrocini del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i dels Camins d’Or Líquid del Consell Comarcal del Segrià. A més, com a productes convidats en aquesta primera tertúlia, es podran degustar els vins de Castell del Remei i Cérvoles i els productes de Carn Sargaire. L’elaboració, cuina i servei anirà a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

El preu del dinar tertúlia és de 25 euros/persona i donarà inici a les 14h al restaurant pedagògic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Les inscripció està oberta a als propietaris i gestors de la reputació on-line de restaurants i es pot formalitzar a http://www.comopomona.comCristina Garbancita inaugura el próximo lunes 28 de octubre, el ciclo profesional de almuerzos tertulia de Como Pomona y la Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida.

Bajo el título “¿Cómo ser un restaurante efectivo en facebook?”, la popular blogera navarra expondrá las oportunidades que ofrece la famosa red social ofrece a los establecimientos de restauración.

Garbancita estará acompañada por otros dos blogers: Dolors Mateu –nacida en Vallfogona de Balaguer y autora del libro La cocina de la Dolorss (Editorial Planeta, 2013)– y por Rafa Gimena –Como Pomona, periodista, asesor de comunicación, comentarista y blogger gastronómico–.

El ciclo se inaugura con el patrocinio del Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural de la Generalitat de Catalunya y de los Caminos de Oro Líquido del Consell Comarcal del Segrià. Además, como productos invitados en esta primera tertulia, se podrá degustar los vinos de Castell del Remei y Cérvoles y los productos de Carn Sargaire. La elaboración, cocina y servicio irá a cargo de los alumnos de la Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida.

El precio del almuerzo tertulia es de 25 euros/persona y dará inicio a las 14h en el restaurante pedagógico de la Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida.

Las incripción está abierta a propietarios y gestores de reputación on-line de restaurantes y se puede formalizar en http://www.comopomona.com

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats