[:ca]Exhaurides les places de la Nit del Xef de Grup Pons[:es]Agotadas las plazas de la Noche del Chef de Grup Pons[:en]No tickets in Clos Pons for the Chef’s Night[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170905Alonso

[:ca]El celler de l’Albagés Clos Pons ha exhaurit les places de la Nit del Xef que celebrarà aquest divendres, dia 8 de setembre a partir de les 20.00 hores. Mig centenar de persones gaudiran d’un esdeveniment gastronòmic amb el qual es presentarà el xef corporatiu de Grup Pons, Toni Alonso, així com la nova anyada del Roc de Foc 2013. Tot amb la verema com a fons d’una vetllada “amb terrer i gastronomia local”, segons explica Eduard Pons, director general del grup alimentari lleidatà.

L’esdeveniment es planteja amb un sopar de maridatge, amb els vins del celler “d’estil rústic amb productes de proximitat i temporada, sempre regats amb la gamma d’olis Pons”, afegeix. L’acte començarà amb la presentació de la nova anyada del Roc de Foc, el monovarietal de Macabeu de Clos Pons, fet a l’antiga, com a homenatge a la història de Les Garrigues. Tot gaudint de la posta de sol i l’arribada de la lluna plena.

MENÚ LA NIT DEL XEF
Flocs Rosé / Figa i foie
Sisquella / Coca capresse de recapte amb pinyons
Alges / Interpretació d’un esmorzar de vinya; Arengada i raïm
Roc de foc / Arròs de gall i sípia
Roc Nu / Jarret vedella 72 hores
Flocs Reserva / “Torrija” al vapor amb fruita de temporada i romaní[:es]La bodega de l’Albagés Clos Pons ha agotado las plazas de la Noche del Chef que celebrará este viernes, día 8 de septiembre a partir de las 20.00 horas. Medio centenar de personas disfrutarán de un evento gastronómico con el que se presentará al chef corporativo de Grup Pons, Toni Alonso, así como la nueva añada del Roc de Foc 2013. Todo con la vendimia como fondo de una velada “con terruño y gastronomía local”, según explica Eduard Pons, director general del grupo alimentario leridano.

El evento se plantea con una cena de maridaje, con los vinos de la bodega “de estilo rústico con productos de proximidad y temporada, siempre regados con la gama de aceites Pons”, añade. El acto comenzará con la presentación de la nueva añada del Roc de Foc, el monovarietal de Macabeo de Clos Pons, hecho a la antigua, como homenaje a la historia de Les Garrigues. Disfrutando de la puesta de sol y la llegada de la luna llena.

MENÚ LA NOCHE DEL CHEF
Flocs Rosé / Higo y foie
Sisquella / Coca capresse de recapte con piñones
Alges / Interpretación de un desayuno de viña; Arenque y uva
Roc de foc / Arroz de gallo y sepia
Roc Nu / Jarret ternera 72 horas
Flocs Reserva / “Torrija” al vapor con fruta de temporada y romero[:en]The winery of l’Albagés Clos Pons has sold out the tickets for The Chef’s Night which will be celebrated next Friday, 8th September from 8 a.m. Fifty people will enjoy a gastronomic event where it will be presented the chef of Grup Pons, Toni Alonso, as well as the new vintage of Roc de Foc 2013. Everything with the harvest as a background of an evening “with terroir and local gastronomy” Eduard Pons says, CEO of the food group.

The event has been planned as a pairing dinner, with wines from the winery with “rustic style with products of proximity and season, always seasoned with the range of Pons olive oils,” he adds. The event will begin with the presentation of the new vintage of the wine Roc de Foc, the monovarietal Clos Pons Macabeo, made as the old times, as a tribute to the history of Les Garrigues county. All this enjoying the sunset and waiting for the full moon arrival.

CHEF’S NIGHT MENU
Flocs Rosé / Fig and foie
Sisquella / “Coca capresse de recapte” with pine nuts
Alges / Interpretation of a vineyard breakfast; Herring and Grape
Roc de foc / Rooster rice and sepia
Roc Nu / Jarret Veal 72 hours
Flocs Reserva / “Torrija” with seasonal fruit and rosemary[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats