[:ca]Enoturisme a Torres durant la verema[:es]Enoturisme en Torres durante la vendimia[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180808torres

[:ca]La família Torres ofereix un ampli ventall d’experiències enoturístiques durant els mesos d’estiu per descobrir el món del vi i viure la verema en primera persona.

Durant el mes de setembre, el celler del Penedès brinda als seus visitants l’oportunitat de participar en el moment més important per a qualsevol cellerer, la collita de la preuada fruita que més tard es convertirà en vi, amb dues originals activitats.

Per a aquells que vulguin una experiència de verema, el celler proposa ‘Dia de Verema’, una activitat que permet collir el raïm i inclou un tast de vins del Penedès, acompanyats d’una selecció de productes de la zona.

Per als amants del vi que vulguin aprofundir en les varietats de raïm i el tast, ‘Del cep a la copa’ proposa un joc de pistes per identificar els diferents ceps i un posterior tast d’aquestes varietats, en fruit i en vi. Les dues activitats clouen amb la visita al celler.[:es]La familia Torres ofrece un amplio abanico de experiencias enoturísticas durante los meses de verano para descubrir el mundo del vino y vivir la vendimia en primera persona.

Durante el mes de septiembre, la bodega del Penedès brinda a sus visitantes la oportunidad de participar en el momento más importante para cualquier bodeguero, la cosecha de la preciada fruta que más tarde se convertirá en vino, con dos originales actividades.

Para aquellos que quieran una experiencia de vendimia, la bodega propone ‘Día de Vendimia’, una actividad que permite recoger la uva e incluye una cata de vinos del Penedès, acompañados de una selección de productos de la zona.

Para los amantes del vino que quieran profundizar en las variedades de uva y la cata, ‘De la cepa a la copa’ propone un juego de pistas para identificar los diferentes cepas y un posterior cata de estas variedades, en fruto y en vino. Las dos actividades concluyen con la visita a la bodega.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats