[:ca]Clos Pons confia en veremar més raïm[:es]Clos Pons confía en vendimiar más uva[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180906ClosPons

[:ca]El celler Clos Pons va iniciar aquest dilluns, dia 3 de setembre, la verema 2018 amb la recollida de les primeres varietats, Albarinyo i Garnatxa Blanca, a l’espera de l’evolució de la resta.

Aquest any, l’anyada ha vingut marcada per un hivern fred i una primavera plujosa, fet que comporta un retard en tot el cicle vegetatiu, d’aproximadament uns 10 dies. L’enòleg del celler d’Albagés, Martí Magriñà, preveu que hi hagi una producció lleugerament superior a la mitjana de cada any. Tots aquests factors “ens porten a considerar que serà un any de menys calidesa i concentració en els vins, és a dir, de vins més elegants. Segurament el més destacable dels vins d’enguany serà l’acidesa i la potència aromàtica”, expliquen els responsables del celler. “A Clos Pons utilitzem el mètode manual, escollint un a un els gotims més òptims per elaborar un vi de màxima qualitat procedent de les vinyes ecològiques de finques situades a l’Albagés i a la Pobla de Cérvoles”, puntualitzen.[:es]La bodega Clos Pons inició este lunes, día 3 de septiembre, la vendimia 2018 con la recogida de las primeras variedades, Albariño y Garnacha Blanca, a la espera de la evolución del resto.

Este año, la añada ha venido marcada por un invierno frío y una primavera lluviosa, lo que conlleva un retraso en el ciclo vegetativo, de aproximadamente unos 10 días. El enólogo de la bodega de Albagés, Martí Magriñà, prevé que haya una producción ligeramente superior a la media de cada año. Todos estos factores “nos llevan a considerar que será un año de menos calidez y concentración en los vinos, es decir, de vinos más elegantes. Seguramente lo más destacable de los vinos de este año será la acidez y la potencia aromática “, explican los responsables de la bodega. “En Clos Pons utilizamos el método manual, escogiendo uno a uno los racimos más óptimos para elaborar un vino de máxima calidad procedente de las viñas ecológicas de fincas situadas en el Albagés y en la Pobla de Cérvoles”, puntualizan.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats