[:ca]Maridatge de vi i Guitar Festival a Mas Blanch i Jové [:es]Maridaje de vino y Guitar Festival en Mas Blanch i Jové [:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180906DuoAryaga

[:ca]El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

Aquest dissabte, dia 8 de setembre, actuarà el duet Aryaga en un paratge únic: la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, on escultures conviuen entre ceps i oliveres. Aryaga és un duet format en interpretació amb guitarra clàssica al Conservatori Superior de Música de Sevilla i perfeccionat amb un màster en música de cambra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Proposa un recital construït al voltant de la inspiració del folklore íntimament relacionat amb els orígens de la música dita “culta”. Paral·lelament, el duo es desenvolupa i construeix la seva pròpia identitat artística a través de la creació del seu Projet 441Hz, espectacle musical i visual.
[:es]El Guitar Festival dedicado a Emili Pujol vuelve a Les Garrigues un año más para seguir acercando la música culta de instrumentos de cuerda pulsada al gran público. Diferentes conciertos en lugares singulares que llenan de personalidad y talento las noches de verano en la comarca.

Este sábado, día 8 de septiembre, actuará el dúo Aryaga en un paraje único: la Viña de los Artistas de la bodega Mas Blanch i Jové, donde esculturas conviven entre cepas y olivos. Aryaga es un dúo formado en interpretación con guitarra clásica en el Conservatorio Superior de Música de Sevilla y perfeccionado con un máster en música de cámara en el Conservatorio Superior del Liceo de Barcelona. Propone un recital construido alrededor de la inspiración del folklore íntimamente relacionado con los orígenes de la música llamada “culta”. Paralelamente, el dúo se desarrolla y construye su propia identidad artística a través de la creación de su Projet 441Hz, espectáculo musical y visual.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats