Els vins Abadia 2019 i Chardonnay 2019 de Raimat, estrenen certificació ecològica

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IMG_8791

El celler lleidatà Raimat (DO Costers del Segre) presenta aquest dies la primera anyada totalment ecològica de dos dels seus vins més emblemàtics: Raimat Abadia i Raimat Chardonnay. Així, Raimat destaca que “tots dos vins s’han elaborat seguint els principis de l’agricultura ecològica que marca la Unió Europea i que inclouen, entre altres, la protecció de la vinya amb productes naturals; l’ús de compost orgànic pel seu adobat, el control de les males herbes de forma mecànica; la reducció de l’ús de sulfurós al celler”.


Abadia i Raimat Chardonnay se sumen a altres vins del mateix celler certificats ja com a ecològics, com Vol d’Ànima, Ventada (garnatxa blanca) o Boira (garnatxa negra). Raimat, amb el 100% de les seves vinyes certificades com a sostenibles, és el centre de recerca i desenvolupament vitivinícola líder al nostre país i un estendard de programes de sostenibilitat i medi ambient.


Per donar a conèixer el llançament d’Abadia i Chardonnay ecològics, Raimat ha iniciat una campanya de comunicació a televisió i engega una promoció en els punts de venda: amb la compra de dues ampolles d’Abadia i Chardonnay t’emportes de regal un test i unes llavors per sembrar roselles.


Raimat Abadia ECO, 2019, cupatge de cabernet sauvignon i ull de llebre, és un vi “que representa l’essència del celler i és la marca de vi més antiga de tota la DO Costers del Segre. Un vi estructurat, fi i elegnant que combina la fruita negra madura amb notes de tabac i xocolata negra”, segons expliquen els responsables del celler.


Raimat Chardonnay ECO 2019, és un monovariatl d’aquesta variatta de raim que ofereix vins molt aromàtics, complexos, frescos i fruitats”, detalla el celler lleidatà. Una de les peculiaritats d’aquest vi és l’ampli ventall de notes diferents que recull de la chardonnay, degut a que s’elabora amb vinyes seleccionades veremades en diferents moments de campanya y punts de maduració.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats