La D.O. Cava llança una nova pàgina web i eleva encara més les qualitats del Cava

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

DO CAVA_Web

La web s’acompanya d’una renovació total de la imatge corporativa de la D.O. Cava

La D.O. Cava acaba d’estrenar una nova web que aposta per continguts de valor i la seva accessibilitat a tots els que busquin informació relacionada amb el prestigiós Cava. La nova pàgina vol atreure tant als amants del Cava o merament curiosos com als professionals, i traslladar-los tot el que hi ha darrere d’aquest artesanal producte: des de conèixer la història de la seva acurada elaboració a través del mètode tradicional fins a les últimes novetats de la Denominació i esdeveniments disponibles, entre d’altres aspectes. Aquesta és la nova plataforma per acostar-se als secrets del vi escumós de la Denominació d’Origen a Espanya que més exporta (a més d’un centenar de països), i també de l’escumós de qualitat més venut en els mercats internacionals. D’aquesta manera, descobrir els seus secrets i tot el que cal saber per gaudir encara més de les bombolles d’un dels millors escumosos del planeta és un dels grans objectius de la recent inaugurada plataforma digital, a la qual ara ja es pot accedir a través de el nou domini www.cava.wine

La directora de Comunicació de la D.O. Cava, Patrícia Correia, afirma que “amb aquest nou web pretenem elevar la imatge del Cava a un nivell qualitatiu encara més elevat, posant a la disposició de tots continguts que expliquen les seves virtuts i reconeixen l’excel·lència del Cava”. El nou web s’acompanya d’una renovació total de la imatge corporativa d’una D.O. Cava que es modernitza i s’adapta a les necessitats actuals de mercat, amb una plataforma digital que revaloritza els extraordinaris cellers pertanyents a la Denominació d’Origen. El nou web també posa a disposició, des del 22 d’octubre, un nou portal de comunicació, una intranet, creada específicament per als cellers, que podran registrar-se i formar part dels esdeveniments impulsats per la Denominació d’Origen en el mercat nacional i internacional, fent possible l’intercanvi d’informació de manera àgil. La pàgina, a més, recull totes les notes de premsa i últimes notícies de l’entitat, i compta amb una galeria d’imatges pròpia. També ofereix informació sobre tots els cellers i aprofundeix temàtiques tan importants com la sostenibilitat, el control de la qualitat, el mètode tradicional, les varietats de raïm o els orígens, entre d’altres aspectes. Tot això acompanyat d’un nou bloc amb articles d’interès redactats per crítics, periodistes i prescriptors nacionals i internacionals, que completen l’experiència digital que ofereix a partir d’ara la D.O. Cava. 

Així, es dóna inici a una nova empremta digital que proporciona informació de qualitat i promet convertir i seguir apassionant a molts amants del Cava. D.O. CAVA, amb més d’un 60% de vendes internacionals, CAVA és la D.O. espanyola que més exporta. Aplega més de 38.000 hectàrees de vinya i més de 6.800 viticultors. Els seus 370 cellers associats són presents en més de 100 països. El CAVA, harmonia universal per a la gastronomia, s’elabora pel mètode tradicional amb un estricte compromís amb l’origen, la terra i la sostenibilitat. 

Pàgina web: www.cava.wine

Facebook: https://www.facebook.com/crcava/

Instagram: https://www.instagram.com/cava.do/

Twitter: https://twitter.com/

DO_Cava Youtube: https://www.youtube.com/c/docava

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats