El territori, amb Bombolles de LleidaEl territorio, con Bombolles de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Pagesos, cellers, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, institucions i consumidors es van reunir ahir al voltant de la campanya Bombolles de Lleida, “tancant així un cercle que posicioni i promocioni un producte de tanta qualitat i proximitat com és l’escumós fet pels cellers lleidatans.
“Els escumosos de Lleida són tan bons, com desconeguts”, va explicar Rafa Gimena, de la consultoria de comunicació gastronòmica Como Pomona, organitzadora de la campanya.
Cinc cellers locals (Analec de Nalec; Celler Cercavins de Verdú, Castell del Remei de Penelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges i Raimat de Lleida) participen en “Bombolles de Lleida, caves i escumosos” que es va presentar ahir, amb un sopar de maridatge d’escumosos (DO Cava o DO Costers del Segre).
El director de l’Institut Català del Vi (INCAVI), Jordi Bort; el president de Turisme de Lleida i regidor, Felix Larrosa; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el president de la Ruta del Vi, Tomàs Cusiné; i representants dels cellers DO Costers del Segre protagonistes de la campanya; van assistir a l’esdeveniment enogastronòmic. L’acte va comptar també amb els representants de la Federació d’Hostaleria, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, les societats gastronòmiques, els col·legis professionals… fins a un centenar de persones.Campesinos, bodegas, distribuidores, restauradores, gastrónomos, instituciones y consumidores se reunieron ayer en torno a la campaña Bombolles de Lleida, “cerrando así un círculo que posicione y promocione un producto de tanta calidad y proximidad como es el espumoso hecho por las bodegas leridanas.
“Los espumosos de Lleida son tan buenos como desconocidos “, explicó Rafa Gimena, de la consultoría de comunicación gastronómica Como Pomona, organizadora de la campaña.
Cinco bodegas locales (Analec de Nalec; Bodega Cercavins de Verdú, Castell del Remei de Penelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges y Raimat de Lleida) participan en “Bombolles de Lleida, cavas y espumosos” que se presentó ayer, con una cena de maridaje de espumosos (DO Cava o DO Costers del Segre).
El director del Instituto Catalán del Vino (INCAVI), Jordi Bort, el presidente de Turisme de Lleida y concejal, Felix Larrosa, el vicepresidente de la Diputación de Lleida, Miquel Padilla, el presidente de la Ruta del Vino, Tomàs Cusiné; y representantes de las bodegas DO Costers del Segre protagonistas de la campaña; asistieron al evento enogastronómico. El acto contó también con los representantes de la Federación de Hostelería, la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, las sociedades gastronómicas, los colegios profesionales … hasta un centenar de personas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats