Racions i canyes al Museo de la TapaRaciones y cañas al Museo de la Tapa

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Museo de la Tapa (Baró de Maials 82) és un bar de tapes típic madrileny especialista en menjar casolà autèntic “gens de congelats ni precuinats”, diuen els seus responsables. “Amb tot el nostre afecte i il·lusió hem apostat per muntar aquest tipus d’establiment poc usual a Lleida amb la seguretat de que tindrà una bona acollida. Ens hem especialitzat en la cuina tradicional, la popularment anomenada “cuina de l’àvia”.
“Callos” a la madrilenya , “cocidito” , cua de brau,“soldaditos de Pavía” (bacallà arrebossat en tires), calamars a l’andalusa, o les braves de la casa són altres plats reconeguts i recomanats pels diferents clients que tornen a l’establiment. Els típics entrepans de calamars també són una altra especialitat que conviu a la perfecció amb la cultura de la canya. Una cervesa que en molts casos va acompanyada de la seva tapa.El Museo de la Tapa (Baró de Maials 82) es un bar de tapas típico madrileño especialista en comida casera auténtica “nada de congelados ni precocinados”, dicen sus responsables. “Con todo nuestro afecto e ilusión hemos apostado por montar este tipo de establecimiento poco usual en Lleida con la seguridad de que tendrá una buena acogida. Nos hemos especializado en la cocina tradicional, la popularmente llamada “cocina de la abuela”.
“Callos” a la madrileña, “cocidito”, rabo de toro, “soldaditos de Pavía” (bacalao rebozado en tiras), calamares a la andaluza, o las bravas de la casa son otros platos reconocidos y recomendados por distintos clientes que vuelven al establecimiento. Los típicos bocadillos de calamares también son otra especialidad que convive a la perfección con la cultura de la caña. Una cerveza que en muchos casos va acompañada de su tapa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats