Trinxat, bacallà i peres al vi, el menú del Xup Xup Solidari en benefici d,ArrelsTrinchado, bacalao y peras al vino, el menú del Xup Xup Solidario en beneficio de Arrels

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

XupXup Lleida –col·lectiu que aglutina les set societats gastronòmiques de Lleida (Amics del Bacallà, Sogall, Cauet del Segrià, Lo Tall, Solibernat, Font de l’Aiguardent i Racó del Riu)– ha organitzat, juntament amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, un nou XupXup Solidari el proper dijous 29 de novembre, al centre escolar lleidatà. El sopar es pot reservar mitjançant les Societats Gastronòmiques per un preu de 35 euros, que es podrà destinar íntegrament als projectes d’Arrels gràcies a la gran col·laboració de les marques comercials que faciliten la matèria primera.
En el transcurs d’una visita a l’Escola d’Hoteleria, un grup de representants de les Societats Gastronòmiques van presentar el menú que elaboraran juntament amb professors i
alumnes. L’àpat consistirà en un timbal de trinxat amb cansalada, bacallà elaborat pels alumnes de l’Escola, peres amb vi i mel i mató. D’altra banda, també es podran degustar els següents aperitius: croquetes de bacallà, torrada amb crema de formatge i tonyina, coca de recapte, ous de guatlla, xupa-xups de cuixes de guatlla, torrada amb crema d’oli, xampinyons farcits de pernil i formatge, sopa d’all i canapè de sobrassada amb ceba.
El sopar solidari compta amb una àmplia col·laboració d’entitats procedents de diferents sectors. Castillo de Monesma, Costers del Sió i Cava Rabetllat Vidal són les marques de vi participants.
En referència a productors alimentaris hi col·laboren les empreses de fruita Arcosegre i Fruilar; Oleaverum i Vea SA, elaboradores d’oli; Pastoret, Sami, Urgasa entitats del sector lacti, porcí i aviram. També formen part d’aquest projecte Como Pomona, Disfran, el Gremi de Forners de Lleida, l’Intèrpret, Grupo Mahou San Miguel, Missatges Gestió de Comunicació, Plusfresc, La Torxa, Solan de Cabras i Tarrazú.XupXup Lleida-colectivo que aglutina las siete sociedades gastronómicas de Lleida (Amics del Bacallà, Sogall, Cauet del Segrià, Lo Tall, Solibernat, Font de l’Aiguardent y Racó del Riu) – ha organizado, junto con la Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida, un nuevo XupXup Solidario el próximo jueves 29 de noviembre, el centro escolar leridano. La cena se puede reservar mediante las Sociedades Gastronómicas por un precio de 35 euros, que se podrá destinar íntegramente a los proyectos de Arrels gracias a la gran colaboración de las marcas comerciales que facilitan la materia prima.
En el transcurso de una visita a la Escuela de Hostelería, un grupo de representantes de las Sociedades Gastronómicas presentaron el menú que elaborarán junto con profesores y alumnos. La comida consistirá en un tambor de picado con tocino, bacalao elaborado por los alumnos de la Escuela, peras con vino y miel y mató. Por otro lado, también se podrán degustar los siguientes aperitivos: croquetas de bacalao, tostada con crema de queso y atún, coca de recapte, huevos de codorniz, chupa-chups de muslos de codorniz, tostada con crema de aceite, champiñones rellenos de jamón y queso, sopa de ajo y canapé de sobrasada con cebolla.
La cena solidaria cuenta con una amplia colaboración de entidades procedentes de diferentes sectores. Castillo de Monesma, Costers del Sió y Cava Rabetllat Vidal son las marcas de vino participantes. En referencia a productores alimentarios colaboran las empresas de fruta Arcosegre y Fruilar; Oleaverum y Vea SA, elaboradoras de aceite; Pastoret, Sami, Urgasa entidades del sector lácteo, porcino y aves. También forman parte de este proyecto Como Pomona, DISF, el Gremio de Panaderos de Lleida, el Intérprete, Grupo Mahou San Miguel, Missatges Gestión de Comunicación, Plusfresc, La Torcha, Solan de Cabras y Tarrazú.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats