Menú de maridatge amb cava i escumòsMenú de maridaje con cava i espumoso

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els assistents al sopar de maridatge al Mirador dels Camps Elisis –comentat per Como Pomona i els cellers convidats i obert al gran públic que pot fer la reserva on-line a www.bombolles.cat– podran degustar cinc escumosos i caves, al preu de 38 euros per persona.
Hi ha un preu especial de 350 euros, per a taules completes de 10 persones.
Els aperitius, crema de carbassa i cruixent d’ibèric maridat amb Analec Rosat Brut (DO Costers del Segre); i rissotto de ceps amb formatge parmesà, acompanyat amb Castell del Remei Brut Nature (DO Cava).
Pel que fa als plats principals, el llom de bacallà gratinat amb ametlla i mel de taronja maridarà amb el Gran Reserva de l’Olivera (DO Costers del Segre); mentre que el timbal de vedella amb salsa reduïda de vi, casarà amb l’Analec Reserva Especial Gualech (DO Costers del Segre).
Les postres de la nit, sensacions de xocolata amb culis de gerds, tancaran el menú amb el Raimat Brut Chardonnay (DO Cava).Los asistentes a la cena de maridaje en el Mirador de los Campos Elíseos-comentado por Como Pomona y las bodegas invitadas y abierto al gran público que puede hacer la reserva on-line en www.bombolles.cat-podrán degustar cinco espumosos y cavas, al precio de 38 euros por persona.
Hay un precio especial de 350 euros, para mesas completas de 10 personas.
Los aperitivos, crema de calabaza y crujiente de ibérico maridado con Analec Rosado Brut (DO Costers del Segre) y rissotto de ceps con queso parmesano, acompañado con Castell del Remei Brut Nature (DO Cava).
En cuanto a los platos principales, el lomo de bacalao gratinado con almendra y miel de naranja maridarà con el Gran Reserva de l’Olivera (DO Costers del Segre), mientras que el tambor de ternera con salsa reducida de vino, casará con el Analec Reserva Especial Gualech (DO Costers del Segre).
Los postres de la noche, sensaciones de chocolate con culis de frambuesa, cerrarán el menú con el Raimat Brut Chardonnay (DO Cava).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats