Reivindicació del cava i l,escumòs de LleidaReivindicación del cava y el espumoso de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Cinc cellers de Lleida participen en la campanya “Bombolles de Lleida, caves i escumosos” que es presentarà el proper dilluns dia 19 de novembre de 2012, amb un sopar de maridatge de vins i escumosos (DO Cava o DO Costers del Segre) al restaurant El Mirador dels Camps Elisis, a les 21 hores.
Analec de Nalec; Celler Cercavins de Verdú, Castell del Remei de Penelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges i Raimat de Lleida, són els cinc elaboradors de les Terres de Lleida adherits a la campanya Bombolles de Lleida. “Aquests cellers ens recorden que a Lleida també es fa cava i escumós de gran qualitat i que és una opció de proximitat i sostenibilitat del territori, especialment en les èpoques de major consum com són el Nadal o les festes d’estiu, com ara Sant Joan”, explica Rafa Gimena, responsable de Como
Pomona, la consultoria gastronòmica organitzadora.
Bombolles de Lleida és una campanya de recolzament a la divulgació i comercialització dels caves i escumosos de Lleida promoguda per la consultoria gastronòmica Como Pomona que compta amb el suport de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre.
La iniciativa destaca l’alta qualitat en el conreu i elaboració, l’economia de proximitat i el valor gastronòmic en el maridatge amb la cuina.
La campanya –oberta a productors, distribuïdors, botigues, restaurants, institucions i tot aquell que es vulgui sumar en la promoció del vins escumosos de les Terres de Lleida– comptarà amb una web estable (www.bombolles.cat) on es podrà consultar les fitxes tècniques dels caves i escumosos, informació sobre esdeveniments vinculats, accedir als webs de cellers adscrits a la promoció i institucions, distribuïdors i marques patrocinadores. El contingut es podrà compartir on-line i tindrà el suport en xarxes socials dels perfils de Facebook i Twitter.Cinco bodegas de Lleida participan en la campaña “Bombolles de Lleida, cavas y espumosos” que se presentará el próximo lunes día 19 de noviembre de 2012, con una cena de maridaje de vinos y espumosos (DO Cava o DO Costers del Segre) en el restaurante el Mirador de los Camps Elisis, a las 21 horas.
Analec de Nalec; Bodega Cercavins de Verdú, Castell del Remei de Penelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges y Raimat de Lleida, son los cinco elaboradores de las Tierras de Lleida adheridos a la campaña Bombolles de Lleida. “Estas bodegas nos recuerdan que en Lleida también se hace cava y espumoso de gran calidad y que es una opción de proximidad y sostenibilidad del territorio, especialmente en las épocas de mayor consumo como son la Navidad o las fiestas de verano, tales como San Juan “, explica Rafa Gimena, responsable de Como Pomona, la consultoría gastronómica organizadora.
Bombolles de Lleida es una campaña de apoyo a la divulgación y comercialización de los cavas y espumosos de Lleida promovida por la consultoría gastronómica Como Pomona que cuenta con el apoyo de la Ruta del Vino de Lleida-Costers del Segre.
La iniciativa destaca la alta calidad en el cultivo y elaboración, la economía de proximidad y el valor gastronómico en el maridaje con la cocina.
La campaña – abierta a productores, distribuidores, tiendas, restaurantes, instituciones y todo aquel que se quiera sumar en la promoción de los vinos espumosos de las Tierras de Lleida – contará con una web estable (www.bombolles.cat) donde se podrá consultar las fichas técnicas de los cavas y espumosos, información sobre eventos vinculados, acceder a las webs de bodegas adscritos a la promoción e instituciones, distribuidores y marcas patrocinadoras. El contenido se podrá compartir on-line y tendrá el apoyo en redes sociales los perfiles de Facebook y Twitter.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats