El Fòrum Gastronòmic creix al marxar a GironaEl Foro Gastronómico crece al marchar a Girona

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Del 17 al 21 de febrer de 2007 tindrà lloc la cinquena edició del Fòrum Gastronòmic. Un Fòrum que creix en temps, espai, en qualitat i en quantitat. Després de quatre edicions a Vic es trasllada a Girona, on serà més gran, intens i obert.
L’organització de l’esdeveniment assegura que amb el seu trasllat a Girona “ens trobem davant del congrés de cuina més complet que mai s’hagi fet, amb 40 sessions de tot tipus, en què 50 cuiners i cuineres procedents de diferents orígens geogràfics com Japó, Perú, Marroc, Argèlia, Itàlia o França, així com també de Galícia, Euskadi, Castella, Andalusia, València o Catalunya, elaboraran les seves creacions culinàries en viu i en directe”.
A més es preveu la participació de 150 empreses en un espai firal que creix un 250% respecte a les anteriors edicions a Vic: els millors productes enogastronòmics en 10.000 m2.
El Fòrum no s’acabarà al recinte. Girona ampliarà la seva oferta turística, gastronòmica, cultural i d’oci amb cinema, teatre i activitats gastronòmiques.Del 17 al 21 de febrero de 2007 tendrá lugar la quinta edición del Foro Gastronómico. Un Foro que crece en tiempo, espacio, en calidad y en cantidad. Después de cuatro ediciones en Vic se traslada a Girona, donde será más grande, intenso y abierto.
La organización del acontecimiento asegura que con su traslado a Girona “nos encontramos ante el congreso de cocina más completo que nunca se haya hecho, con 40 sesiones de todo tipo, en que 50 cocineros y cocineras procedentes de diferentes orígenes geográficos como Japón, Perú, Marruecos, Argelia, Italia o Francia, así como también de Galicia, Euskadi, Castilla, Andalucía, Valencia o Cataluña, elaborarán sus creaciones culinarias en vivo y en directo”.
Además se prevé la participación de 150 empresas en un espacio ferial que crece un 250% respecto a las anteriores ediciones en Vic: los mejores productos enogastronómicos en 10.000 m2.
El Foro no se acabará en el recinto. Girona ampliará su oferta turística, gastronómica, cultural y de ocio con cine, teatro y actividades gastronómicas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats