El Fòrum Gastronòmic creix al marxar a GironaEl Foro Gastronómico crece al marchar a Girona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Del 17 al 21 de febrer de 2007 tindrà lloc la cinquena edició del Fòrum Gastronòmic. Un Fòrum que creix en temps, espai, en qualitat i en quantitat. Després de quatre edicions a Vic es trasllada a Girona, on serà més gran, intens i obert.
L’organització de l’esdeveniment assegura que amb el seu trasllat a Girona “ens trobem davant del congrés de cuina més complet que mai s’hagi fet, amb 40 sessions de tot tipus, en què 50 cuiners i cuineres procedents de diferents orígens geogràfics com Japó, Perú, Marroc, Argèlia, Itàlia o França, així com també de Galícia, Euskadi, Castella, Andalusia, València o Catalunya, elaboraran les seves creacions culinàries en viu i en directe”.
A més es preveu la participació de 150 empreses en un espai firal que creix un 250% respecte a les anteriors edicions a Vic: els millors productes enogastronòmics en 10.000 m2.
El Fòrum no s’acabarà al recinte. Girona ampliarà la seva oferta turística, gastronòmica, cultural i d’oci amb cinema, teatre i activitats gastronòmiques.Del 17 al 21 de febrero de 2007 tendrá lugar la quinta edición del Foro Gastronómico. Un Foro que crece en tiempo, espacio, en calidad y en cantidad. Después de cuatro ediciones en Vic se traslada a Girona, donde será más grande, intenso y abierto.
La organización del acontecimiento asegura que con su traslado a Girona “nos encontramos ante el congreso de cocina más completo que nunca se haya hecho, con 40 sesiones de todo tipo, en que 50 cocineros y cocineras procedentes de diferentes orígenes geográficos como Japón, Perú, Marruecos, Argelia, Italia o Francia, así como también de Galicia, Euskadi, Castilla, Andalucía, Valencia o Cataluña, elaborarán sus creaciones culinarias en vivo y en directo”.
Además se prevé la participación de 150 empresas en un espacio ferial que crece un 250% respecto a las anteriores ediciones en Vic: los mejores productos enogastronómicos en 10.000 m2.
El Foro no se acabará en el recinto. Girona ampliará su oferta turística, gastronómica, cultural y de ocio con cine, teatro y actividades gastronómicas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats