Eduard Solà Peracaula, millor Sommelier de CatalunyaEduard Solà Peracaula, mejor Sumiller de Cataluña

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Eduard Solà Peracaula, de Vins i Licors Grau de Palafrugell, Girona, va destacar entre dotze seleccionats erigint-se Millor Sommelier de Catalunya, segons l’organització de la XX Edició de “La Nariz de Oro” el passat dimarts 22 de març.
La resta de classificats catalans per a la Final Nacional han estat: Carme García, Tomás Cuadrado, Javier Campo, Montserrat Velasco, Alberto Jaime León, Sergio Gómez Serrrano, Joan Tomasa Garroset, Carlos Puñet Marca, Jordi Carrascosa, Sònia Farran, Ferran Vila. Cap de Lleida.
6o sommeliers de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona van competir la setmana passada a l’Hotel Silken Diagonal de Barcelona en la semifinal del concurs, amb el seu olfacte com a única eina.Eduard Solà Peracaula, de Vinos y Licores Grado de Palafrugell, Girona, destacó entre doce seleccionados erigiéndose Mejor Sumiller de Cataluña, según la organización de la XX Edición de “La Nariz de Oro” el pasado martes 22 de marzo.
El resto de clasificados catalanes para la Final Nacional fueron: Carmen García, Tomás Cuadrado, Javier Campo, Montserrat Velasco, Alberto Jaime León, Sergio Gómez Serrrano, Juan Tomasa Garroset, Carlos Puñet Marca, Jordi Carrascosa, Sonia Farran, Fernando Villa. Jefe de Lleida.
6o sumilleres de Barcelona, ​​Tarragona, Lleida y Girona compitieron la semana pasada en el Hotel Silken Diagonal de Barcelona en la semifinal del concurso, con su olfato como única herramienta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats