Dolors Mateu fitxa per Planeta amb un primer receptari de cuinaDolors Mateu ficha por Planeta con un primer recetario de cocina

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La blocaire de cuina de Balaguer, Dolors Mateu, que des del seu “Blog de Cuina de la Dolors” arriba a diari a milers d’aficionats de parla hispana de tot el món, ha anunciat aquests dies que, després de molts mesos de treball, aquest estiu veurà la llum el seu primer llibre de receptes.
Amb aquesta aventura Dolors Mateu entra en el món editorial i ho fa de la mà d’editorial Planeta.
Mateu ja ha avançat, com no podia ser d’una altra manera, des de seu bloc, que al seu primer llibre trobarem receptes “per a tots els gustos i necessitats, tradicionals, noves, les més visitades, per a celíacs, vegetarians i, per descomptat, d’inèdites”. Quan la Dolors defineix la seva cuina, explica a la seva pàgina: “quasi totes les meves receptes tenen en comú: ser senzilles, pràctiques, la major part ràpides i, sobretot, amb molt de carinyo”.La bloguera de cocina de Balaguer, Dolors Mateu, que desde su “Blog de ​​Cuina de la Dolors” llega a diario a miles de aficionados de habla hispana de todo el mundo, ha anunciado estos días que, después de muchos meses de trabajo, este verano verá la luz su primer libro de recetas.
Con esta aventura Dolors Mateu entra en el mundo editorial y lo hace de la mano de editorial Planeta.
Mateu ya ha avanzado, como no podía ser de otra manera, desde su blog, que en su primer libro encontraremos recetas “para todos los gustos y necesidades, tradicionales, nuevas, las más visitadas, para celíacos, vegetarianos y, por supuesto, de inéditas “. Cuando Dolors define su cocina, explica en su página: “casi todas mis recetas tienen en común: ser sencillas, prácticas, la mayor parte rápidas y, sobre todo, con mucho cariño”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats