Jornades de portes obertes els dijous de juliol a San MiguelJornadas de puertas abiertas el jueves en San Miguel

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

San Miguel organitza quatre jornades de portes obertes amb les “Jornades Gastronòmiques”, una trobada que la marca ha programat pels dies 4, 11, 18 i 25 de juliol a partir de les 11 hores en el seu centre productiu del polígon industrial de Lleida.
Els participants podran gaudir d’una autèntica experiència sensorial a través d’una visita guiada per les instal·lacions de la cervesera, en què coneixeran al detall els ingredients i el procés d’elaboració d’aquesta beguda mil·lenària i aprendran la millor manera de gaudir-la.
Al final del recorregut, un mestre cerveser mostrarà als assistents com distingir les diferents varietats de cervesa i quins plats són els més adequats per acompanyar cadascuna d’elles.
La participació en les “Jornades Gastronòmiques” és gratuïta. Només cal ser major d’edat i realitzar una reserva prèvia.San Miguel organiza cuatro jornadas de puertas abiertas con las “Jornadas Gastronómicas”, un encuentro que la marca ha programado para los días 4, 11, 18 y 25 de julio a partir de las 11 horas en su centro productivo del polígono industrial de Lleida.
Los participantes podrán disfrutar de una auténtica experiencia sensorial a través de una visita guiada por las instalaciones de la cervecera, en la que conocerán al detalle los ingredientes y el proceso de elaboración de esta bebida milenaria y aprenderán la mejor manera de disfrutarla.
Al final del recorrido, un maestro cervecero mostrará a los asistentes cómo distinguir las diferentes variedades de cerveza y qué platos son los más adecuados para acompañar cada una de ellas.
La participación en las “Jornadas Gastronómicas” es gratuita. Sólo hay que ser mayor de edad y realizar una reserva previa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats