Jornades de portes obertes els dijous de juliol a San MiguelJornadas de puertas abiertas el jueves en San Miguel

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

San Miguel organitza quatre jornades de portes obertes amb les “Jornades Gastronòmiques”, una trobada que la marca ha programat pels dies 4, 11, 18 i 25 de juliol a partir de les 11 hores en el seu centre productiu del polígon industrial de Lleida.
Els participants podran gaudir d’una autèntica experiència sensorial a través d’una visita guiada per les instal·lacions de la cervesera, en què coneixeran al detall els ingredients i el procés d’elaboració d’aquesta beguda mil·lenària i aprendran la millor manera de gaudir-la.
Al final del recorregut, un mestre cerveser mostrarà als assistents com distingir les diferents varietats de cervesa i quins plats són els més adequats per acompanyar cadascuna d’elles.
La participació en les “Jornades Gastronòmiques” és gratuïta. Només cal ser major d’edat i realitzar una reserva prèvia.San Miguel organiza cuatro jornadas de puertas abiertas con las “Jornadas Gastronómicas”, un encuentro que la marca ha programado para los días 4, 11, 18 y 25 de julio a partir de las 11 horas en su centro productivo del polígono industrial de Lleida.
Los participantes podrán disfrutar de una auténtica experiencia sensorial a través de una visita guiada por las instalaciones de la cervecera, en la que conocerán al detalle los ingredientes y el proceso de elaboración de esta bebida milenaria y aprenderán la mejor manera de disfrutarla.
Al final del recorrido, un maestro cervecero mostrará a los asistentes cómo distinguir las diferentes variedades de cerveza y qué platos son los más adecuados para acompañar cada una de ellas.
La participación en las “Jornadas Gastronómicas” es gratuita. Sólo hay que ser mayor de edad y realizar una reserva previa.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats