Els ibers, eix de les Nits Gastronòmiques del Museu de LleidaLos íberos, eje de las Noches Gastronómicas del Museo de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tornen les Nits Gastronòmiques al Museu de Lleida, en aquesta ocasió, dedicades als ibers i la cuina preromana. La Fecoll acollirà els sopars dels dies 21 i 22 de juny, a les 21 hores, després d’una visita comentada per les col·leccions arqueològiques del Museu de Lleida. La visita anirà a càrrec del professor de la UdL, Joan López i el sopar comptarà amb els comentaris del professor de la Universitat de Barcelona Joan Santacana –gran especialista de la cuina preromana– i el periodista Rafa Gimena, Como Pomona. L’experiència es complementa amb una visita guiada al jaciment de Genó, a Aitona, el dissabte 22 de juny.

Vuelven las Noches Gastronómicas en el Museo de Lleida, en esta ocasión, dedicadas a los íberos y la cocina prerromana. La Fecoll acogerá las cenas de los días 21 y 22 de junio, a las 21 horas, después de una visita comentada por las colecciones arqueológicas del Museo de Lleida. La visita correrá a cargo del profesor de la UdL, Joan López y la cena contará con los comentarios del profesor de la Universidad de Barcelona Joan Santacana-gran especialista de la cocina prerromana-y el periodista Rafa Gimena, Como Pomona. La experiencia se complementa con una visita guiada al yacimiento de Genó, en Aitona, el sábado 22 de junio.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats