[:ca]Cuina basca, a la Fira de l’Oli[:es]Cocina vasca, en la Feria del Aceite[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170126EquipSlow

[:ca]Un equip d’Slow Food Àlaba va participar aquest any en les demostracions culinàries de l’espai gastronòmic de la Fira de l’Oli de les Garrigues, amb motiu de l’agermanament d’aquest moviment internacional amb la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra de les Garrigues.

Alberto López de Ipiña, president i conseller internacional del moviment i president a Àlaba; el cuiner i professor de l’Escola d’Hostaleria Egibide Mendizorroza de Vitòria, Aitor Basterra; José Antonio Abreras i Gaspar García van formar aquest grup. Basterra, en una de les demostracions, va presentar i donar a degustar Anxova i tomàquet sec; Cocotxes amb salsa verda i Calamarsets amb carxofes.

[:es]Un equipo de Slow Food Álava participó este año en las demostraciones culinarias del espacio gastronómico de la Feria del Aceite de Les Garrigues, con motivo del hermanamiento de este movimiento internacional con la Feria del Aceite de calidad Virgen Extra de Les Garrigues.

Alberto López de Ipiña, presidente y consejero internacional del movimiento y presidente en Álava; el cocinero y profesor de la Escuela de Hostelería Egibide Mendizorroza de Vitoria, Aitor Basterra; José Antonio Abreras y Gaspar García formaron este grupo. Basterra, en una de las demostraciones, presentó y dió a degustar Anchoa y tomate seco; Cocochas en salsa verde y Chipirones con alcachofas.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats