[:ca]Periodistes gastronòmics, a Les Garrigues[:es]Periodistas gastronómicos, en Les Garrigues [:en]Gastronomic journalists in Les Garrigues[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170119famtrip

[:ca]El Patronat de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de Les Garrigues ha convidat un nou grup de periodistes especialitzats en gastronomia en el marc de la segona Missió de Promoció Exterior de la Fira de l’Oli entre ahir dimecres, dia 18 de gener, i demà divendres 20 de gener. El grup està format pels mallorquins Andoni Sarriegi Perelló i Aina Solano Sánchez, Josema Azpeitia de Donosti i els belgues Karl Jean Delandsheere i Frédérique Henrottin.

Henrottin genera des d’Scriptus continguts per diferents mitjans i webs de viatges i gastronomia i juntament amb el fotògraf Delandsheere publiquen el blog de viatges i gastronomia Yummy Planet.
Azpeitia, Premi Euskadi de Gastronomia Millor Tasca Periodística, és periodista i professor del Basque Culinary Center. Azpeitia va fundar amb un grup de professionals la seva pròpia editorial, ZUM Edizioak. Actualment publiquen diferents revistes, com la gastronòmica Ondojan.com.
Sarriegi, corresponsal del Grup Gurmets a les Balears, publica en diferents mitjans sobre gastronomia. Al seu blog Ajonegro, Andoni relata “les aventures gastronòmiques d’un hedonista incorregible. Periodisme gastronòmic sincer, reflexiu i independent, no apte per estómacs interessats o estrets”, segons explica ell mateix.
Aina Solano, experimentada periodista gastronòmica i agroalimentària, lidera un nou projecte amb el programa de ràdio setmanal de dues hores
El Museu i Centre de la Cultura de l’Oli, primera visita

El grup de periodistes que visiten Les Garrigues, convidats pel Patronat de la Fira de l’Oli, van començar ahir la seva expedició amb un dinar tradicional al restaurant Masia les Garrigues. Per la tarda es van traslladar fins a La Granadella per conèixer el Museu i Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. La Garbinada, a Granyena de Les Garrigues, va acollir el sopar de la primera nit.
[:es]El Patronato de la Feria del Aceite Calidad Virgen Extra de Les Garrigues ha invitado a un nuevo grupo de periodistas especializados en gastronomía en el marco de la segunda Misión de Promoción Exterior de la Feria del Aceite entre el miércoles, día 18 de enero y el viernes 20 de enero. El grupo está formado por los mallorquines Andoni Sarriegi Perelló y Aina Solano Sánchez, Josema Azpeitia de Donosti y los belgas Karl Jean Delandsheere y Frédérique Henrottin.

Henrottin genera desde Scripture contenidos para diferentes medios y webs de viajes y gastronomía y, junto con el fotógrafo Delandsheere, publican el blog de viajes y gastronomía Yummy Planet.
Azpeitia, Premio Euskadi de Gastronomía Mejor Labor Periodística, es periodista y profesor del Basque Culinary Center. Azpeitia fundó con un grupo de profesionales su propia editorial, ZUM Edizioak. Actualmente publica en diferentes revistas, como la gastronómica Ondojan.com.
Sarriegi, corresponsal del Grupo Gourmets en Baleares, publica en diferentes medios sobre gastronomía. En su blog Ajonegro, Andoni relata “las aventuras gastronómicas de un hedonista incorregible. Periodismo gastronómico sincero, reflexivo e independiente, no apto para estómagos interesados ​​o estrechos “, según explica él mismo.
Aina Solano, experimentada periodista gastronómica y agroalimentaria, lidera un nuevo proyecto con el programa de radio semanal de dos horas.

El Museo y Centro de la Cultura del Aceite, primera visita

El grupo de periodistas que visitan Les Garrigues, invitados por el Patronato de la Feria del Aceite, comenzaron su expedición con una comida tradicional en el restaurante Masía Les Garrigues. Por la tarde, se trasladaron hasta La Granadella para conocer el Museo y Centro de la Cultura del Aceite de Cataluña. La Garbinada, en Granyena de Les Garrigues, acogió la cena de la primera noche.[:en]The Fair Board of the Quality Extra Virgin Olive Oil of Les Garrigues invited a new group of journalists, specialized in gastronomy, in the framework of the second Foreign Promotion Mission of the Oil Fair between January, 18th to January, 20th. The group consists of Andoni Sarriegi Perelló and Aina Solano Sánchez, from Mallorca, Josema Azpeitia from Donosti and the Belgian journalists Karl Jean Delandsheere and Frédérique Henrottin.
Henrottin generates, from Scripture, contents for different media and travel websites and gastronomy and, together with the photographer Delandsheere, they publish the blog of travel and gastronomy Yummy Planet.
Azpeitia, Euskadi Award for Gastronomy Best Journalism, is a journalist and a professor at the Basque Culinary Center. Azpeitia founded a group of professionals with its own publishing house, ZUM Edizioak. Currently, he publishes in different magazines, such as gastronomic Ondojan.com.
Sarriegi, correspondent of the Gourmet Group in the Balearic Islands, publishes in different media about gastronomy. In his blog Ajonegro, Andoni recounts “the gastronomic adventures of an incorrigible hedonist. Frankly, reflexive and independent gastronomic journalism, not suitable for interested or narrow stomachs,” he explains.
Aina Solano, an experienced food and food journalist, leads a new project with a weekly two-hour radio program.

The Museum and Center of the Culture of the Oil, first visit

The group of journalists who visit Les Garrigues, invited by the Board of the Oil Fair, began their expedition with a traditional meal in the restaurant Masía Les Garrigues. In the afternoon, they traveled to La Granadella to visit the Museum and Culture Center of the Oil of Catalonia. La Garbinada, in Granyena de Les Garrigues, hosted the first night dinner.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats