Creix un 20% els tastos a la Mostra de Vins i CavesCrecen un 20% las catas en la Muestra de Vinos y Cavas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La 30 Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que organitza cada any el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) mitjançant l’Incavi, amb el suport del sector vitivinícola català, va tancar les seves portes el darrer diumenge de setembre amb un èxit d’assistència i participació.
Es van servir 120.000 tastos, un 20% més que l’any passat i hi van participar 32 cellers, representants de les 12 Denominacions d’Origen vinícoles de Catalunya. El nombre de visitants va ser semblant al de 2009, uns 200.000.
Durant aquests 30 anys d’existència, la Mostra, que té lloc a Barcelona coincidint amb les festes de la Mercè, s’ha convertit en un referent del sector vitivinícola català pel que fa a la difusió i promoció dels seus productes i un aparador excepcional per informar a tots els consumidors de Catalunya i d’altres llocs d’Espanya i de l’estranger de la qualitat i diversitat dels vins i caves catalans. La Mostra de Vins i Caves de Catalunya és una de les fires populars de vins més consolidades i que compta amb més afluència de públic.
Un dels aspectes destacables d’aquest any ha estat la gran participació del públic assistent a les activitats programades a la Mostra. Més de 1.400 persones han participat en les presentacions, tastos dirigits pels cellers i professionals del sector, concerts en el marc de “Música i Vi” i activitats de la sala polivalent.
Però encara són més significatius els 120.00 tastos que s’han servit per part dels cellers participants, un 20% més que en la darrera edició, i els quasi 250 vins i caves presents aquest any 2010.
En la Mostra d’enguany cal remarcar la gran presència de visitants dels creuers del port de Barcelona i l’interès del públic més jove per conèixer els productes vinícoles catalans.La 30 Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña, que organiza cada año el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) mediante el Incavi, con el apoyo del sector vitivinícola catalán, cerró sus puertas el último domingo de septiembre con un éxito de asistencia y participación.
Se sirvieron 120.000 catas, un 20% más que el año pasado y participaron 32 bodegas, representantes de las 12 Denominaciones de Origen vinícolas de Cataluña. El número de visitantes fue parecido al de 2009, unos 200.000.
Durante estos 30 años de existencia, la Muestra, que tiene lugar en Barcelona coincidiendo con las fiestas de la Mercè, se ha convertido en un referente del sector vitivinícola catalán en cuanto a la difusión y promoción de sus productos y un escaparate excepcional para informar a todos los consumidores de Cataluña y otros lugares de España y del extranjero de la calidad y diversidad de los vinos y cavas catalanes. La Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña es una de las ferias populares de vinos más consolidadas y que cuenta con mayor afluencia de público.
Uno de los aspectos destacables de este año ha sido la gran participación del público asistente en las actividades programadas de la Muestra. Más de 1.400 personas han participado en las presentaciones, catas dirigidas por las bodegas y profesionales del sector, conciertos en el marco de “Música y Vino” y actividades de la sala polivalente.
Pero aún son más significativos las 120.000 catas que se han servido por parte de las bodegas participantes, un 20% más que en la última edición, y los casi 250 vinos y cavas presentes este año 2010.
En la Muestra de este año debe reseñarse la gran presencia de visitantes de los cruceros del puerto de Barcelona y el interés del público más joven para conocer los productos vinícolas catalanes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats