Costers del Sió presenta el primer vi lleidatà amb maceració carbònicaCosters del Sió presenta el primer vino leridano con maceración carbónica

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler Costers del Sió ha presentat, aquesta setmana, els vins joves Flor del Sió i Flor del Sió Maceració Carbònica, el primer vi de la Denominació d’Origen Costers del Segre fet amb aquest tipus d’elaboració. Juan Porcioles Buixó, propietari del celler, va explicar que tot i que la meceració carbònica és originària de la Rioja, ara podem trobar exemples a quasi totes les denominacions d’origen d’Espanya.
Els alcaldes de Balaguer, Cubells i La Sentiu van voler acompanyar la família Porcioles i l’equip de Costers del Sió en la presentació dels seus nous vins. Des de la seva entrada al mercat fa només un mesos, aquest celler de la Noguera ja s’ha introduït en restaurants i botigues especialitzades de Lleida i Tarragona.La bodega Costers del Sió ha presentado, esta semana, los vinos jóvenes Flor del Sió y Flor del Sió Maceración Carbónica, el primer vino de la Denominación de Origen Costers del Segre hecho con este tipo de elaboración. Juan Porcioles Buixó, propietario de la bodega, explicó que a pesar de que la meceració carbónica es originaria de la Rioja, ahora podemos encontrar ejemplos en casi todas las denominaciones de origen de España.
Los alcaldes de Balaguer, Cubells y La Sentiu quisieron acompañar a la familia Porcioles y el equipo de Costers del Sió en la presentación de sus nuevos vinos. Desde su entrada en el mercado hace sólo unos meses, esta bodega de la Noguera ya se ha introducido en restaurantes y tiendas especializadas de Lleida y Tarragona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats