‘early bird dinners’, el suport de Como Pomona a l’hostaleria lleidatana

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

201126 COMO POMONA Early Bird Dinners Rafa Gimena 02

La consultora gastronòmica crida a reservar els sopars als restaurants, a partir de les 19.30 hores

Sopar d’hora, avançant el nostre temps d’oci i, al mateix temps, donar un cop de mà a l’hostaleria lleidatana. Tot això fent de l’expressió anglesa: ‘early bird dinners’, que fa referència als sopars anticipats, un lema de campanya. “A la taula i al llit, al primer crit”, és la dita catalana que complementa i localitza el missatge de campanya. Aquesta és la proposta que llança la consultoria gastronòmica Como Pomona per adaptar-se a les restriccions horàries imposades per aquesta segona onada de la Covid-19; unes restriccions que estan causant greus conseqüències a un sector que representa, a més d’un gran motor econòmic, també una manera de viure i relacionar-se.

“Es vol fomentar que es comenci a sopar a les 19.30 hores, i insistir en la necessitat de reservar, perquè es pugui gaudir l’experiència gastronòmica i finalitzar l’àpat amb temps per respectar l’horari de tancament dels establiments i el toc de queda”, diu Rafa Gimena.

“Els restaurants estan preparats amb totes les mesures higièniques de seguretat i respectant els aforaments permesos. La crida es fa a tothom, parelles, famílies i amics. És possible fer un bon àpat i passar un bon temps de lleure, tot i les restriccions”, comenta el consultor gastronòmic.

MÉS ENLLÀ DE LA PANDÈMIA

El periodista Rafa Gimena de Como Pomona destaca que “es tracta d’una proposta que, a més, racionalitzarà els nostres horaris fent-los més europeus i que no implica canviar la nostra manera de ser o socialitzar. Però, que pot ser clau per contribuir a la supervivència dels negocis. És molt probable que, passada la situació d’emergència sanitària, els ‘early bird dinners’ segueixin tenint tot el sentit, de cara a millorar la qualitat de vida dels professionals del sector i compatibilitzar la restauració amb altres activitats de caire cultural a partir de les 21.30 hores com el teatre, concerts o el cinema”.

PROPERAMENT, ACTIVITATS CONCRETES

“La setmana vinent la campanya evolucionarà amb activitats concretes per dinamitzar els restaurants amb el suport d’aguns grans productors locals”, ha avançat el periodista i cronista gastronòmic.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Sopars de Xef tanca la seva primera edició amb 220 comensals

Gonzalo Ferreruela (Ferreruela), Joël Castanyé (Resquitx de Golmés), Jordi Vidal (L’Espurna), Jordi Pallàs (Aimia), Irina Penella (Atípic d’Agramunt), Salvador Trabalón (Saroa), Jesús Gimena (L’Atrevit de Fondarella) i David Molina (Sheyton); van dissenyar els menús d’aquesta primera acció dels early bird dinners de