‘early bird dinners’, el suport de Como Pomona a l’hostaleria lleidatana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

201126 COMO POMONA Early Bird Dinners Rafa Gimena 02

La consultora gastronòmica crida a reservar els sopars als restaurants, a partir de les 19.30 hores

Sopar d’hora, avançant el nostre temps d’oci i, al mateix temps, donar un cop de mà a l’hostaleria lleidatana. Tot això fent de l’expressió anglesa: ‘early bird dinners’, que fa referència als sopars anticipats, un lema de campanya. “A la taula i al llit, al primer crit”, és la dita catalana que complementa i localitza el missatge de campanya. Aquesta és la proposta que llança la consultoria gastronòmica Como Pomona per adaptar-se a les restriccions horàries imposades per aquesta segona onada de la Covid-19; unes restriccions que estan causant greus conseqüències a un sector que representa, a més d’un gran motor econòmic, també una manera de viure i relacionar-se.

“Es vol fomentar que es comenci a sopar a les 19.30 hores, i insistir en la necessitat de reservar, perquè es pugui gaudir l’experiència gastronòmica i finalitzar l’àpat amb temps per respectar l’horari de tancament dels establiments i el toc de queda”, diu Rafa Gimena.

“Els restaurants estan preparats amb totes les mesures higièniques de seguretat i respectant els aforaments permesos. La crida es fa a tothom, parelles, famílies i amics. És possible fer un bon àpat i passar un bon temps de lleure, tot i les restriccions”, comenta el consultor gastronòmic.

MÉS ENLLÀ DE LA PANDÈMIA

El periodista Rafa Gimena de Como Pomona destaca que “es tracta d’una proposta que, a més, racionalitzarà els nostres horaris fent-los més europeus i que no implica canviar la nostra manera de ser o socialitzar. Però, que pot ser clau per contribuir a la supervivència dels negocis. És molt probable que, passada la situació d’emergència sanitària, els ‘early bird dinners’ segueixin tenint tot el sentit, de cara a millorar la qualitat de vida dels professionals del sector i compatibilitzar la restauració amb altres activitats de caire cultural a partir de les 21.30 hores com el teatre, concerts o el cinema”.

PROPERAMENT, ACTIVITATS CONCRETES

“La setmana vinent la campanya evolucionarà amb activitats concretes per dinamitzar els restaurants amb el suport d’aguns grans productors locals”, ha avançat el periodista i cronista gastronòmic.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats