[:ca]Clos Pons presenta el Cingles 2018 de Garnatxa Blanca [:es]Clos Pons presenta el Cingles 2018 de Garnacha Blanca [:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

CINGLES-01

[:ca]Clos Pons presenta diumenge vinent, dia 16 de juny, el Cingles 2018. Un vi elaborat 100% Garnatxa blanca amb un pas de cinc mesos per bóta; i que serà el seu segon vi de col·lecció, un projecte que vol destacar vins singulars que només s’elaboren en una ocasió. Segons explica el celler, es tracta d’un vi del que només se n’han fet 3.200 ampolles, amb “expressió de mineralitat pura del bell mig de la Finca de l’Albagés. Un vi blanc de nas molt intens amb notes tropicals i fruita blanca amb paladar fresc, energètic i nerviós”.

Per a la presentació del Cingles 2018, Clos Pons ha organitzat una matinal enològica, a partir de les 10.30 hores, que inclou la visita del celler, passejada per les vinyes fins arribar a la partida de Cingles, i tast comentat pel sommelier de la casa Daniel Almirall.

Cap al migdia, els assistents tornaran cap al celler per degustar un aperitiu elaborat pel xef executiu de Grup Pons, Toni Alonso, maridat amb aquesta Garnatxa Blanca que se suma a la família de vins Clos Pons.

Es tracta d’una activitat oberta a tothom amb un preu de 15 euros per persona.[:es]Clos Pons presenta el próximo domingo, día 16 de junio, el Cingles 2018. Un vino elaborado 100% Garnacha blanca con un paso de cinco meses por barrica; y que será su segundo vino de colección, un proyecto que quiere destacar vinos singulares que sólo se elaboran en una ocasión.

Según explica la bodega, se trata de un vino del que sólo se han hecho 3.200 botellas, con “expresión de mineralidad pura del centro de la Finca de l’Albagés. Un vino blanco de nariz muy intenso con notas tropicales y fruta blanca con paladar fresco, energético y nervioso”.

Para la presentación del Cingles 2018, Clos Pons ha organizado una matinal enológica, a partir de las 10.30 horas, que incluye la visita de la bodega, paseo por los viñedos hasta llegar a la partida de Cingles, y cata comentada por el sumiller de la casa Daniel Almirall.

Hacia el mediodía, los asistentes volverán a la bodega para degustar un aperitivo elaborado por el chef ejecutivo de Grupo Pons, Toni Alonso, casado con esta Garnatxa Blanca que se suma a la familia de vinos Clos Pons.

Se trata de una actividad abierta a todos con un precio de 15 euros por persona.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats