[:ca]El Priorat Trophy, pel Salmos 2016 de Torres[:es]El Priorat Trophy, para el Salmos 2016 de Torres[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

miguel torres, salmos 2012 priorat

[:ca]Salmos 2016 de Família Torres ha obtingut el Priorat Trophy del prestigiós certamen International Wine Challenge, la màxima distinció regional que atorga la que és considerada una de les competicions més rigoroses i influents del món del vi. Després d’aconseguir primer la medalla d’or i una puntuació de 95 punts, un segon tast a cegues ha situat aquest vi negre de carinyena, garnatxa i syrah com el millor del Priorat. Els jutges el descriuen en les seves notes de tast com un vi amb “sabors de móra vius i brillants. Estil jovial i accessible. Un vi viu i alegre amb la classe i estructura per envellir.”

Salmos 2016 prové majoritàriament de vinyes pròpies situades a El Lloar i Porrera i plantades en els singulars sòls de llicorella del Priorat, que infonen caràcter i mineralitat al vi. 2016 va ser una anyada càlida i seca amb certa dificultat però amb un estat sanitari del raïm excel·lent. Salmos envelleix 14 mesos en bótes de roure francès parcialment noves i és una de les referències que elabora la Família Torres a la DOQ Priorat, junt amb els vins de producció limitada Perpetual, que neix de vinyes velles de carinyena i garnatxa de cinc municipis diferents.[:es]Salmos 2016 de Familia Torres ha obtenido el Priorat Trophy del prestigioso certamen International Wine Challenge, la máxima distinción regional que otorga la que es considerada una de las competiciones más rigurosas e influyentes del mundo del vino.

Después de conseguir primero la medalla de oro y una puntuación de 95 puntos, una segunda cata a ciegas ha situado este vino tinto de cariñena, garnacha y syrah como el mejor del Priorat. Los jueces lo describen en sus notas de cata como un vino con “sabores de mora vivos y brillantes. Estilo jovial y accesible. Un vino vivo y alegre con la clase y estructura para envejecer. ”

Salmos 2016 proviene mayoritariamente de viñedos propios situados en El Lloar y Porrera y plantadas en los singulares suelos de pizarra del Priorat, que infunden carácter y mineralidad al vino. 2016 fue una añada cálida y seca con cierta dificultad pero con un estado sanitario de la uva excelente. Salmos envejece 14 meses en barricas de roble francés parcialmente nuevas y es una de las referencias que elabora la Familia Torres en la DOQ Priorat, junto con los vinos de producción limitada Perpetual, que nace de viñas viejas de cariñena y garnacha de cinco municipios diferentes.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats