[:ca]“La Huella” d’Eva Lootz, nova obra de la Vinya dels Artistes[:es]“La Huella” de Eva Lootz, nueva obra de la Vinya dels Artistes[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

EvaLootz

[:ca]Inauguració a Mas Blanch i Jové el 6 de juliol

La família Jové Balasch del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (DO Costers del Segre, subzona Garrigues) renova el seu compromís amb la promoció de l’art al voltant del vi i ho fa incorporant a la Vinya dels Artistes l’obra “La Huella” de l’artista plàstica Eva Lootz.

El muntatge comptarà amb la tradicional vetllada festiva i cultural d’inauguració, el dissabte, dia 6 de juliol, a partir de les 19.00 hores.

Per aquest dia de presentació en societat i amb el lema “Una huella habla de la presencia de lo ausente”, els organitzadors han previst iniciar el programa de la trobada amb una copa de benvinguda. Així, l’acte formal d’inauguració de ”La Huella”, està previst per a les 20.30 ; un concert en solitari del percussionista Luís Tabuenca, a les 21 hores; i un sopar a la fresca maridat amb els vins Saó en mig de la Vinya dels Artistes.

Tot i que la família Jové Balasch convida a centenars de periodistes, artistes, autoritats, amics i persones del sector del vi i la cultura, el públic en general també pot assistir reservant-se una plaça a la festa, abans del dia 16 de juny, a un preu de 80 euros.

Premi Nacional d’Arts Plàstiques el 1994, Eva Lootz, nascuda a Vienna el 1940, està nacionalitzada a Espanya i resideix a Madrid des del 1967. Tot i destacar per la seva obra escultòrica, Lootz també es desenvolupa en altres manifestacions com les instal·lacions, el vídeo i la fotografia o el dibuix.

Concert del cor noruec Os Kammerkor

D’altra banda, el diumenge vinent, dia 16 de juny a les 12 hores el cor noruec Os Kammerkor farà un concert a la sala de bótes de Mas Blanch i Jové en la seva gira per Catalunya. El concert al celler Mas Blanch i Jové serà gratuït i, una hora abans, a les 11 hores hi haurà una sessió de portes obertes per poder visitar el celler i degustar els olis de Molí del Set, amb pans i xocolata.

[:es]Inauguración en Mas Blanch i Jové el 6 de julio

La familia Jové Balasch de la bodega Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (DO Costers del Segre, subzona Garrigues) renueva su compromiso con la promoción del arte alrededor del vino y lo hace incorporando a la Viña de los Artistas del obra “la Huella” de la artista plástica Eva Lootz.

El montaje contará con la tradicional velada festiva y cultural de inauguración, el sábado, día 6 de julio, a partir de las 19.00 horas.

Para este día de presentación en sociedad y con el lema “Una huella habla de la presencia de lo ausente”, los organizadores han previsto iniciar el programa del encuentro con una copa de bienvenida. Así, el acto formal de inauguración de “La Huella”, está previsto para las 20.30; un concierto en solitario del percusionista Luis Tabuenca, a las 21 horas; y una cena a la fresca maridada con los vinos Saó en medio de la Viña de los Artistas.

Aunque la familia Jové Balasch invita a cientos de periodistas, artistas, autoridades, amigos y personas del sector del vino y la cultura, el público en general también puede asistir reservándose una plaza a la fiesta, antes del día 16 de junio, a un precio de 80 euros.

Premio Nacional de Artes Plásticas en 1994, Eva Lootz, nacida en Viena en 1940, está nacionalizada en España y reside en Madrid desde 1967. Aunque destacó por su obra escultórica, Lootz también se desarrolla en otras manifestaciones como las instalaciones ciones, el vídeo y la fotografía o el dibujo.

Concierto del coro noruego Os Kammerkor

Por otra parte, el próximo domingo, día 16 de junio a las 12 horas el coro noruego Os Kammerkor dará un concierto en la sala de barricas de Mas Blanch i Jové en su gira por Cataluña. El concierto en la bodega Mas Blanch i Jové será gratuito y, una hora antes, a las 11 horas habrá una sesión de puertas abiertas para poder visitar la bodega y degustar los aceites de Molí del Set, con panes y chocolate.

 

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats