[:ca]El Sheyton més autèntic sense renunciar al Molina més ‘cràpula’[:es]El Sheyton más auténtico sin renunciar al Molina más ‘crápula’[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

190619socis

[:ca]L’oferta es complementa amb un espai de gastrobar amb carta pròpia

Sheyton ha tornat a obrir portes amb el seu menjador elegant d’estil anglès, però sense renunciar a la creativitat de la cuina més ‘cràpula’ d’en David Molina, present en molts dels plats d’una carta rica en propostes més clàssiques. A l’entrada, abans d’arribar al menjador, la zona de la barra, també amb taules, se’ns presenta com un espai més informal tipus gastrobar, per poder fer el vermut, i dinar o sopar amb una carta de tapes més desenfada. El nou Sheyton by David Molina manté el saló superior per a esdeveniments i celebracions… 

Entre els plats més clàssics de la casa, Pernil ibèric de gla; Mi-cuit de foie amb codony i festucs; Amanida de llamàntol o Steak Tàrtar són alguns dels entrants. L’Entrecot de vaca vella i verdures; Galta de vedella amb albercoc i cena tendra; Pularda de foie i fruits secs; o peix de la llotja de Cambrils, com el Roger amb ous trencats i “migas” o el Reig salvatge amb espàrrecs verds, alguns dels plats principals més tradicionals.

Però a la carta d’entrants, també trobarem una recent creació d’Anxoves del Cantàbric amb puré d’olives verdes, taronja, vermut i olives negres; el Carpaccio de gamba vermella i pinyons; el Tàrtar de  tonyina vermella amb guacamole i sèsam; o un intens Arròs cremós de plàncton amb escopinyes, tallarins de sípia i allioli d’all negre. Altres plats principals, amb tocs creatius, però sense estridència, són el Bacallà amb Idiazabal, Pedro Ximénez i espinacs; l’Espatlla de xai Xisqueta del Pallars a l’estil marroquí; o els Peus de porc farcits de bolets i cranc.

A la cuina dolça de la casa, a l’hora de les postres, Vainilla amb alfàbrega, taronja i bergamota; Ets la llet…; Cocopassió; Plàtan amb llimona, llima i tofe… Molina, guanyador del televisiu programa “Deja sitio para el postre”, en estat pur.

La proposta de Tapes de la zona de barra és molt més variada i ofereix aperitius com Ensaladilla russa; Anxoves amb olives; Patates braves; Bikini de peus de porc, gambes i all negre; Mollete andalús amb “pringá”; Navalles; Escamarlans; o sis degustacions diferents d’ostres, entre altres. Amanida de tomàquet, síndria i taronja sanguínia; Burrata; Formatges artesans; Magret d’ànec estil oriental; i altres plats de carta, en format tapa com l’Steak Tartar, el Mi-cuit  o el Carpaccio configuren l’oferta de plats d’aquest espai que també compta amb una carta de postres pròpia.

Al menjador del restaurant també podem optar per menús de tast de 40, 50 i 60 euros respectivament, amb vins a part. De moment, Sheyton descansa els dimecres i les nits de diumenge i dimarts.

 

Sílvia Sánchez: “L’arrencada ha estat satisfactòria”

“L’arrencada ha estat molt satisfactòria” explica Sílvia Sánchez, professional en excedència de la gestió i administració sanitària, ara “il·lusionada per aquesta nova aventura empresarial com a restauradora”. Sánchez inicia aquest projecte de la mà d’un equip que dirigeix el futbolista, entrenador i empresari d’automoció, Ismael Mariani, amb el conegut David Molina com a xef del restaurant. “Un dia, parlant amb l’Ismael ens plantejàvem quin tipus de negoci podríem obrir com a repte o experiència personal. Així, van contemplar moltes idees però, va ser l’Ismael qui em va parlar de la possibilitat d’agafar el traspàs del Sheyton. Tan aviat ens vam interessar pel local, ens van arribar moltes propostes de diferetns establiments. Però, jo no volia obrir un restaurant, jo volia recuperar el Sheyton. Quan vaig veure les dues esses retolades a les portes del local, vaig pensar: Sílvia Sánchez. L’Ismael va fer de pont, presentant-me al David i aquí estem.”

L’Ismael, tot i venir de fora del sector de la restauració, confia que tan ell com la Sílvia aportaran les seves habilitats socials i de gestió perquè els comensals retrobin al Sheyton un espai on gaudir de la bona gastronomia.

Sánchez explica que per dissenyar la carta “en David n’ha elaborat una tant pels clients que busquen la cuina del Cràpula, com pels que esperen retrobar la del Sheyton de tota la vida”.

 [:es]La oferta se complementa con un espacio de gastrobar con carta propia

Sheyton ha vuelto a abrir puertas con su elegante comedor de estilo inglés, pero sin renunciar a la creatividad de la cocina más ‘crápula’ de David Molina, presente en muchos de los platos de una carta rica en propuestas más clásicas. En la entrada, antes de llegar al comedor, la zona de la barra, también con mesas, se nos presenta como un espacio más informal tipo gastrobar, para poder hacer el vermut, y almuerzo o cena con una carta de tapas más desenfada. El nuevo Sheyton by David Molina mantiene el salón superior para eventos y celebraciones…

Entre los platos más clásicos de la casa, Jamón ibérico de bellota; Mi-cuit de foie con membrillo y pistachos; Ensalada de bogavante o Steak Tartar son algunos de los entrantes. El Entrecot de vaca vieja y verduras; Carrillera de ternera con albaricoque y cena tierna; Pularda de foie y frutos secos; o pescado de la lonja de Cambrils, como el Roger con huevos rotos y “migas” o el Reig salvaje con espárragos verdes, algunos de los platos principales más tradicionales.

Pero en la carta de entrantes, también encontraremos una reciente creación de Anchoas del Cantábrico con puré de aceitunas verdes, naranja, vermut y aceitunas negras; el Carpaccio de gamba roja y piñones; el Tartar de atún rojo con guacamole y sésamo; o un intenso Arroz cremoso de plancton con berberechos, tallarines de sepia y alioli de ajo negro. Otros platos principales, con toques creativos, pero sin estridencia, son el Bacalao con Idiazabal, Pedro Ximénez y espinacas; la Espalda de cordero Xisqueta del Pallars al estilo marroquí; o los Pies de cerdo rellenos de setas y cangrejo.

En la cocina dulce de la casa, a la hora de los postres, Vainilla con albahaca, naranja y bergamota; Eres la leche …; Cocopassió; Plátano con limón, lima y tofe … Molina, ganador del televisivo programa “Deja sitio para el postre”, en estado puro.

La propuesta de Tapas de la zona de barra es mucho más variada y ofrece aperitivos como Ensaladilla rusa; Anchoas con aceitunas; Patatas bravas; Bikini de pies de cerdo, gambas y ajo negro; Mollete andaluz con “pringá”; navajas; cigalas; o seis degustaciones diferentes de ostras, entre otros. Ensalada de tomate, sandía y naranja sanguínea; burrata; Quesos artesanos; Magret de pato estilo oriental; y otros platos de carta, en formato tapa como el Steak Tartar, el Mi-cuit o el Carpaccio configuran la oferta de platos de este espacio que también cuenta con una carta de postres propia.

En el comedor del restaurante también podemos optar por menús de degustación de 40, 50 y 60 euros respectivamente, con vinos aparte. De momento, Sheyton descansa los miércoles y las noches del domingo y martes.

 

Silvia Sánchez: “El arranque ha sido satisfactorio”

“El arranque ha sido muy satisfactorio” explica Silvia Sánchez, profesional en excedencia de la gestión y administración sanitaria, ahora “ilusionada por esta nueva aventura empresarial como restauradora”. Sánchez inicia este proyecto de la mano de un equipo que dirige el futbolista, entrenador y empresario de automoción, Ismael Mariani, con el conocido David Molina como chef del restaurante. “Un día, hablando con Ismael nos planteábamos qué tipo de negocio podríamos abrir como reto o experiencia personal. Así, contemplaron muchas ideas pero, fue Ismael quien me habló de la posibilidad de coger el traspaso del Sheyton. Tan pronto nos interesamos por el local, nos llegaron muchas propuestas de diferentes establecimientos. Pero, yo no quería abrir un restaurante, yo quería recuperar el Sheyton. Cuando vi las dos eses rotuladas en las puertas del local, pensé: Silvia Sánchez. Ismael hizo de puente, presentándome a David y aquí estamos. ”

Ismael, a pesar de venir de fuera del sector de la restauración, confía en que tanto él como Silvia aportarán sus habilidades sociales y de gestión para que los comensales reencuentren en el Sheyton un espacio donde disfrutar de la buena gastronomía.

Sánchez explica que para diseñar la carta “David ha elaborado una tanto para los clientes que buscan la cocina del crápula, como para los que esperan reencontrar la del Sheyton de toda la vida”.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats