CervisiaLleida potencia les tapes amb packs familiars i d,aperitiuCervisiaLleida potencia las tapas con packs familiares y de aperitivo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Fecoll potencia enguany l’oferta gastronòmica de CervisiaLleida amb un assortiment de “pintxos” per un tiquet la unitat; el pack d’aperitiu per quatre tiquets (tres pintxos més una tapa de patates braves); i un pack familiar per vuit tiquets (dos entrepans de frankfurt, més una ració de braves i una altra de pebrots de Padrón). La proposta culinària, a càrrec del Restaurant El Mirador dels Camps Elisis, permet fer el vermut, dinar, berenar o sopar al recinte. Entre les propostes: caragols, calamars a la romana, pebrots de Padrón, fideuà amb allioli, croquetes de pernil o patates braves; a més dels clàssics frankfurts. Especial atenció mereix l’extensa oferta en “pintxos”: de truita de patata amb pebrot de Padrón, de xistorra amb bitxo, de tomata i pernil, de “lacón” amb pimentó de Vera, de botifarra negra i ceba confitada o de brandada de bacallà amb pebrot.
La festa obre les portes avui divendres, 19 d’octubre, al Pavelló 3 de Fira de Lleida en la que serà la quarta edició d’un saló que conjuga gastronomia, música i cervesa. La fira posarà a l’abast del públic prop d’una trentena de cerveses i altres begudes, fabricades o distribuïdes pel grup Mahou-San Miguel. El saló romandrà obert el divendres 19 –de 18 a 00h–, dissabte dia 20 –de 12 a 00h– i diumenge 21 –de 12 a 20h–; i està organitzat per la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida i San Miguel, amb la col·laboració de la Fira de Lleida.
D’altra banda, el certàmen premiarà els primers 500 compradors diaris de la tira de 5 tiquets, amb tiquets gratuïts.
Els qui ho facin divendres, rebran 2 tiquets per dissabte o diumenge, a triar; i els qui els comprin dissabte, en rebran 2 per diumenge. La promoció és vàlida per 1 tira per persona i dia.
La Fecoll potencia este año la oferta gastronómica de CervisiaLleida con un surtido de pinchos por un ticket la unidad, el pack de aperitivo para cuatro tickets (tres pinchos más una tapa de patatas bravas), y un pack familiar por ocho tickets (dos bocadillos de frankfurt, más una ración de bravas y otra de pimientos de Padrón). La propuesta culinaria, a cargo del Restaurante El Mirador dels Camps Elísis, permite hacer el vermut, comida, merienda o cena en el recinto. Entre las propuestas: caracoles, calamares a la romana, pimientos de Padrón, fideuá con alioli, croquetas de jamón o patatas bravas, además de los clásicos frankfurts. Especial atención merece la extensa oferta en pinchos: de tortilla de patata con pimiento de Padrón, de chistorra con guindilla, de tomate y jamón, de lacón con pimiento de Vera de morcilla y cebolla confitada o de brandada de bacalao con pimiento.
La fiesta abre las puertas hoy viernes, 19 de octubre, en el Pabellón 3 de Feria de Lleida en la que será la cuarta edición de un salón que conjuga gastronomía, música y cerveza. La feria pondrá al alcance del público cerca de una treintena de cervezas y otras bebidas, fabricadas o distribuidas por el grupo Mahou-San Miguel. El salón permanecerá abierto el viernes 19-de 18 a 00h-, sábado día 20-de 12 a 00h-y domingo 21-de 12 a 20h-, y está organizado por la Federación de Peñas del Aplec del Caracol de Lleida y San Miguel, con la colaboración de la Feria de Lleida.
Por otro lado, el certamen premiará los primeros 500 compradores diarios de la tira de 5 tickets, con tickets gratuitos.
Los que lo hagan viernes, recibirán 2 tickets para el sábado o el domingo, a elegir, y quienes los compren sábado, recibirán 2 para el domingo. La promoción es válida para 1 tira por persona y día.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats