Al ritme de The Foggy Dixie, Cat Rock, Conde Boira i Swing BandAl ritmo de The Foggy Dixie, Cat Rock, Conde Boira y Swing Band

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’ambientació musical de CervisiaLleida anirà a càrrec del grup lleidatà The Foggy Dixie amb un repertori jazzístic. La banda, nascuda fa tres anys des de l’Escola “Arts Musicals”de Lleida, està formada per músics i alumnes que tocaran música dixieland pel saló, una ambientació que donarà pas als tres concerts previstos per l’organització.
En l’actuació de la nit d’avui divendres, el Conde Boira farà un repàs dels temes més coneguts dels seus tres darrers àlbums i presentarà algunes cançons del seu proper disc “Inviernos del lobo”; un treball en què han participat Miquel Cabezas (bateria), Ramon Codina (baix), Iván i Óscar Labella (guitarres i veus), Carmen Garcia (veus) i Joaquim Garcia (veu principal). Demà, dissabte serà el torn del grup Cat Rock, una banda tarragonina que des de fa cinc anys es dedica a fer versions de rock en català de grups com Els Pets, Sopa de Cabra o Lax’n Busto, entre altres.
Finalment, diumenge a la tarda, la Swing Band del Taller de Músics de Barcelona farà un concert que servirà per acomiadar la quarta edició de CervisiaLleida 2012.La ambientación musical de CervisiaLleida correrá a cargo del grupo leridano The Foggy Dixie con un repertorio jazzístico. La banda, nacida hace tres años desde la Escuela “Artes Musicales” de Lleida, está formada por músicos y alumnos que tocarán música dixieland por el salón, una ambientación que dará paso a los tres conciertos previstos por la organización.
En la actuación de la noche de hoy viernes, el Conde Boira hará un repaso de los temas más conocidos de sus tres últimos álbumes y presentará algunas canciones de su próximo disco “Inviernos del lobo”, un trabajo en el que han participado Miguel Cabezas (batería), Ramon Codina (bajo), Iván y Óscar Labella (guitarras y voces), Carmen García (voces) y Joaquín García (voz principal). Mañana, sábado será el turno del grupo Cat Rock, una banda tarraconense que desde hace cinco años se dedica a hacer versiones de rock en catalán de grupos como Els Pets, Sopa de Cabra o Lax’n Busto, entre otros.
Finalmente, el domingo por la tarde, la Swing Band del Taller de Músics de Barcelona hará un concierto que servirá para despedir la cuarta edición de CervisiaLleida 2012.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats