Cuina tradicional al menú de l,AntullCocina tradicional en el menú de l,Antull

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Amanida de tomàquets de Lleida i seitons amb vinagre; crema de carbassa amb llamàntol; pasta fresca farcida de pera Conference i formatge Gorgonzola son alguns dels primers plats que podem trobar al menú del dia L’Antull de Lleida (Cristofol de Boleda, 1).
La cuina tradicional que executa a diari Sergi Blasi i l’impecable servei de sala de Rosa Coll són les senyes d’indentitat del local que completa l’oferta amb plats principals com galta ibèrica guisada amb bolets; salmó amb salsa de sidra i espàrrecs bladers; lloç de palangre a la planxa amb pebrots de Padró.
A l’hora dels postres, podrem escollir entre assortiment de fruita fresca; flam de cafè casolà amb gelat de nata; o arròs amb llet i gelat de canyella.
El preu d’aquest menú executiu de migdia, amb iagua i pa, és de 15,20 euros, IVA inclòs, un import molt competitiu si tenim en compte la qualitat de la cuina i el servei. Els vins a part.Ensalada de tomates de Lleida y boquerones con vinagre; crema de calabaza con bogavante; pasta fresca rellena de pera Conference y queso Gorgonzola son algunos de los primeros platos que podemos encontrar en el menú del día El Antull de Lleida (Cristofol de Boleda, 1).
La cocina tradicional que ejecuta a diario Sergio Blasi y el impecable servicio de sala de Rosa Coll son las señas de identidad del local que completa la oferta con platos principales como mejilla ibérica guisada con setas; salmón con salsa de sidra y espárragos trigueros ; lugar de palangre a la plancha con pimientos de Padrón.
A la hora de los postres, podremos elegir entre surtido de fruta fresca; flan de café casero con helado de nata, o arroz con leche y helado de canela.
El precio de este menú ejecutivo de mediodía, con agua y pan, es de 15,20 euros, IVA incluido, un importe muy competitivo si tenemos en cuenta la calidad de la cocina y el servicio. Los vinos aparte.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats