Prop d,una trentena de cerveses diferents a CervisiaLleidaCerca de una trentena de cervezas diferentes en CervisiaLleida

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El saló Cervisia Lleida obrirà portes aquest divendres, dia 19 d’octubre, i fins al proper diumenge, dia 21, amb una àmplia oferta gastronòmica de cervesa i cuina. La fira posa a l’abast del públic prop d’una trentena de cerveses i altres begudes, fabricades o distribuïdes pel grup Mahou-San Miguel.
Ubicat al pavelló 3 de la Fira de Lleida, el saló disposa en barres diferenciades l’oferta cervesera. Així doncs, a la zona Internacional es podran tastar cerveses Carling, Carlsberg, Grimbergen double, Grimbergen triple, Grimbergen optimo bruno, Kronenbourg, Tetley’s i Warsteiner premium verum. Pel que fa a la barra d’Especialitats: Alhambra 1925, Mahou ligth, Mixta, San Miguel eco, San Miguel 0,0% (poma o llimona), Sarango (llimona o sangria), o les sidres Gaymers (origin, pera o blackthorn). San Miguel i Mahou, marques destacades del grup, compten amb barres pròpies. A més de la San Miguel habitual, trobem San Miguel 1516, San Miguel clara limón, Selecta XV i la sense alcohol, San Miguel 0,0%. La selecció de Mahou, amb la clássica al capdavant, es completa amb Mahou 5 estrellas, Mahou negra i la Laiker. A més, a la barra d’especialitats, s’ofereixen altres begudes sense alcohol com l’aigua Solan de Cabras o els sucs Bisolan de taronja o llimona.
A més de la proposta cervesera, l’oferta es completa amb una acurada oferta de cuina a càrrec del Restaurant El Mirador dels Camps Elisis per a vermuts, dinars, berenars i sopars.El salón CervisiaLleida abrirá puertas este viernes, día 19 de octubre, y hasta el próximo domingo, día 21, con una amplia oferta gastronómica de cerveza y cocina. La feria pone al alcance del público cerca de una treintena de cervezas y otras bebidas, fabricadas o distribuidas por el grupo Mahou-San Miguel.
Ubicado en el pabellón 3 de la Feria de Lleida, el salón dispone en barras diferenciadas la oferta cervecera. Así pues, en la zona Internacional se podrán probar cervezas Carling, Carlsberg, Grimbergen double, Grimbergen triple, Grimbergen optimo bruno, Kronenbourg, Tetley ‘sy Warsteiner premium verum. En cuanto a la barra de Especialidades: Alhambra 1925, Mahou ligth, Mixta, San Miguel eco, San Miguel 0,0% (manzana o limón), Sarang (limón o sangría), o las sidras Gaymers (origin, pera o Blackthorn). San Miguel y Mahou, marcas destacadas del grupo, cuentan con barras propias. Además de la San Miguel habitual, encontramos San Miguel 1516, San Miguel clara limón, Selecta XV y sin alcohol, San Miguel 0,0%. La selección de Mahou, con la clásica a la cabeza, se completa con Mahou 5 estrellas, Mahou negra y la Laika. Además, en la barra de especialidades, ofrecen otras bebidas sin alcohol como el agua Solan de Cabras o los zumos Bisolan de naranja o limón.
Además de la propuesta cervecera, la oferta se completa con una cuidada oferta de cocina a cargo del Restaurante El Mirador de los Campos Elíseos para vermuts, comidas, meriendas y cenas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats