Maridatge benèfic a la LlotjaMaridaje benéfico en la Llotja

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’equip de cuina de La llotja capitanejat per Albert Garcia va confeccionar un sopar benèfic el passat divendres, dia 12 d’octubre. L’activitat organitzada per Como Pomona i Centre d’Iniciatives Ángel Olaran va congregar unes 270 persones i el menú va estar maridat amb vins joves Raimat (DO Costers del Segre) i el cava GrupActel Brut Imperial MS 1907. Els entrants de la nit va ser un Caneló fred d’escalivada amb salsa suau d’anxoves i crema calenta de marisc
Verds de temporada amb formatge de cabra i pernil d’ànec a la vinagreta de gerds; i Melós d’Ibèric amb parmentier de patata al vi d’Oporto i cruixent de iuca, van ser els plats principals de la nit.
Una sopa freda de cítrics amb mousse de mandarina i filigrana de xocolata, regada amb el cava GrupActel, va tancar el menú solidari.El equipo de cocina de La Llotja capitaneado por Albert Garcia confeccionó una cena benéfica el pasado viernes, día 12 de octubre. La actividad organizada por Como Pomona y Centro de Iniciativas Ángel Olaran congregó unas 270 personas y el menú estuvo maridado con vinos jóvenes Raimat (DO Costers del Segre) y el cava GrupActel Bruto Imperial MS 1907. Los entrantes de la noche fue un Canelón frío de escalivada con salsa suave de anchoas y crema caliente de marisco
Verdes de temporada con queso de cabra y jamón de pato a la vinagreta de frambuesa, y Meloso de Ibérico con parmentier de patata al vino de Oporto y crujiente de yuca, fueron los platos principales de la noche.
Una sopa fría de cítricos con mousse de mandarina y filigrana de chocolate, regada con el cava GrupActel, cerró el menú solidario.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats