Caves Torelló, al Mirador dels Camps ElisisCavas Torelló, en el Mirador dels Camps Elisis

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Una sopeta de timó amb ou de guatlla i romesco, amb Torelló Brut Nature Gran Reserva; i Torrada de Pa de cal Mossèn amb vieires confitades i lamines de Ceps tractades com una amanida, amb Brut Reserva van ser els primers aperitius del sopar de maridatge que el Mirador dels Camps Elisis va organitzar el darrer dijous dia 11 d’octubre amb Torelló. Juan Manuel Sancho va comentar els plats i Mireia Modol els vins i caves. El Caneló d’escalivada, amb menjar blanc i gelat d’anxoves; maridat aml el Rosé Brut Reserva, va tancar la roda d’entrants.
Llobarro farcit amb escuma de cava i crema d’escamarlans al curri, va ser el paix d’aquest menú que es va casar amb 225 Brut Nature Gran Reserva. Mentres que a l’hora de la carn, el vi negre Raimonda va ser parella del coulant de presa de Ral d’Avinyó, amb nucli de fruites vermelles amb salsa perigot. L’Ou ferrat dolç xispejat, de postres, es va regar amb el blanc dolç de verema tardana,Vittios. Una sopita de timón con huevo de codorniz y romesco, con Torelló Brut Nature Gran Reserva, y Tostada de Pan de cal Mosén con vieiras confitadas y laminas de Boletus tratadas como una ensalada, con Brut Reserva fueron los primeros aperitivos de la cena de maridaje que el Mirador de los Campos Elíseos organizó el último jueves día 11 de octubre con Torelló. Juan Manuel Sancho comentó los platos y Mireia Mòdol los vinos y cavas. El Canelón de escalivada, con manjar blanco y helado de anchoas, maridado AML el Rosé Brut Reserva, cerró la rueda de entrantes.
Lubina relleno con espuma de cava y crema de cigalas al curry, fue el paix de este menú que se casó con 225 Brut Nature Gran Reserva. Mientras que a la hora de la carne, el vino tinto Raimonda fue pareja del coulant de toma de Ral de Aviñón, con núcleo de frutas rojas con salsa perigot. El Huevo frito dulce chispeante, de postre, se regó con el blanco dulce de vendimia tardía, Vittios.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats