[:ca]BOnum No Rules celebra les I Jornades de l’Arròs de Pals[:es]BOnum No Rules celebra las I Jornadas del Arroz de Pals[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

RamonTudela

[:ca]Amb un menú diari de migdia per 15 euros

El restaurant BOnum celebra, els migdies feiners de novembre i desembre, les I Jornades Gastronòmiques No Rules de l’Arròs de Pals.

Ramon Tudela ha decidit fer homenatge a aquest arròs amb certificat d’origen i qualitat de l’Empordà al restaurant que regenta al carrer Sant Martí de la capital lleidatana. Les Jornades Gastronòmiques consisteixen en una proposta de migdia, que contempla fins a nou propostes diferents d’arrossos, com a plat principal, i inclou tres entrants a compartir, postres i beure. Tot per quinze euros.

Així, Tudela obre el menú amb unes croquetes, que canvien segons el dia; Gyozas a la lleidatana i Carpaccio de vedella amb brots d’enciam. Tot seguit, el comensal gaudeix d’una carta d’arrossos entre els quals trobem: l’Arròs del Molí de Pals de verdures; de carn; de peix; mar i muntanya; negre amb calamar; de galeres i carxofa; de gamba, espàrrec i tòfona; de cocotxes de bacallà amb botifarra negra o “el del Ramon”, entre altres propostes.

“La veritat és que ens ha sorprès molt la bona acceptació i resposta del públic. Alhora que es tracta d’una fórmula de migdia que ens simplifica molt el servei del menú, tant a la cuina com a la sala”, explica Tudela.

 

[:es]Con un menú diario de mediodía por 15 euros

El restaurante Bonum celebra, los mediodías de días laborables de noviembre y diciembre, las I Jornadas Gastronómicas No Rules del Arroz de Pals.

Ramon Tudela ha decidido hacer homenaje a este arroz con certificado de origen y calidad del Empordà en el restaurante que regenta en la calle San Martín de la capital leridana.

Las Jornadas Gastronómicas consisten en una propuesta de mediodía, que contempla hasta nueve propuestas diferentes de arroces, como plato principal, e incluye tres entrantes a compartir, postres y bebida. Todo por quince euros.

Así, Tudela abre el menú con unas croquetas, que cambian según el día; Gyozas a la leridana y Carpaccio de ternera con brotes de lechuga. A continuación, el comensal disfruta de una carta de arroces entre los que encontramos: el Arroz del Molí de Pals de verduras; de carne; de pescado; mar y montaña; negro con calamar; de galeras y alcachofa; de gamba, espárrago y trufa; de cocochas de bacalao con butifarra negra o “el del Ramon”, entre otras propuestas.

“La verdad es que nos ha sorprendido mucho la buena aceptación y respuesta del público. A la vez que se trata de una fórmula de mediodía que nos simplifica mucho el servicio del menú, tanto en la cocina como en la sala”, explica Tudela.

 

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats