[:ca]Satisfacció en la DO Costers del Segre per la Guia Peñín[:es]Satisfacción en la DO Costers del Segre por la Guía Peñín[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

181206XFarre

[:ca]La DO Costers del Segre s’ha mostrat molt satisfeta de les valoracions de la nova edició de la Guia Peñín que “ha puntuat amb gran nota els vins de la DO Costers del Segre”, diuen en nota de premsa els responsables del Consell Regulador. De 130 referències presentades, 75 han estat considerats Molt Bons (85 a 89 punts), 54 Excel·lents (90 a 94 punts) i 1 Excepcional (95 a 100 punts) “reconeixent l’alta qualitat dels vins lleidatans i la seva evolució positiva”, valora la DO.

La màxima puntuació ha estat per Cérvoles Estrats 2015 de Cérvoles Celler que, amb 95 punts, ha entrat al podi dels millors vins de la Guia considerats excepcionals.

Guia Peñín està elaborada per José Peñín, periodista i expert vitivinícola en col·laboració amb un equip d’experts professionals del món de l’enologia. Enguany la Guia Peñín de los Vinos de España 2019 ofereix informació de més de 12.000 vins tastats.[:es]La DO Costers del Segre se ha mostrado muy satisfecha de las valoraciones de la nueva edición de la Guía Peñín que “ha puntuado con gran nota los vinos de la DO Costers del Segre”, dicen en nota de prensa los responsables del Consejo Regulador.

De 130 referencias presentadas, 75 han sido considerados Muy Buenos (85 a 89 puntos), 54 Excelentes (90 a 94 puntos) y 1 Excepcional (95 a 100 puntos) “reconociendo la alta calidad de los vinos leridanos y su evolución positiva “, valora la DO.

La máxima puntuación ha sido para Cérvoles Estrats 2015 Cérvoles Celler que, con 95 puntos, ha entrado en el podio de los mejores vinos de la Guía considerados excepcionales.

Guía Peñín está elaborada por José Peñín, periodista y experto vitivinícola en colaboración con un equipo de expertos profesionales del mundo de la enología. Este año la Guía Peñín de los Vinos de España 2019 ofrece información de más de 12.000 vinos catados.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats