[:ca]Satisfacció per les 25.000 visites registrades al Fòrum de Girona[:es]Satisfacción por las 25.000 visitas registradas en el Fórum de Girona[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Fòrum Gastronòmic de Girona 2018. Pere Duran/Nord Media

[:ca]L’organització destaca la qualitat de les activitats

El Fòrum Gastronòmic Girona, celebrat la setmana passada, va assolir els objectius registrant uns 25.000 visitants, una xifra similar a l’anterior edició, segons van dir Pep Palau i Jaume von Arend, directors del Fòrum.

Von Arend va destacar que s’havien complert les expectatives amb una aposta ferma per la millora qualitativa de l’esdeveniment.

Així mateix, va remarcar que els expositors, tant els que hi han participat per primer cop com els que repeteixen en cada edició, també han aconseguit la seva fita, des del punt de vista del negoci, considerant l’esdeveniment com un esplèndid aparador que els permet establir nombrosos contactes comercials, així com captar nous clients.

Un total de 250 empreses van omplir l’espai expositiu que també ha comptat amb diverses activitats als estands.

Per la seva banda, Pep Palau va coincidir en subratllar la bona afluència de públic i va remarcar, especialment, la qualitat i contingut de les mateixes amb sessions inèdites i d’alt nivell protagonitzades pels millors professionals del sector.

Fotografia©Pere Duran/Nordmedia[:es]La organización destaca la calidad de las actividades

El Fórum Gastronómico Girona, celebrado la semana pasada, alcanzó los objetivos registrando unos 25.000 visitantes, una cifra similar a la anterior edición, según dijeron Pep Palau y Jaume von Arend, directores del Foro.

Von Arend destacó que se habían cumplido las expectativas con una apuesta firme por la mejora cualitativa del evento.

Asimismo, remarcó que los expositores, tanto los que han participado por primera vez como los que repiten en cada edición, también han conseguido su objetivo, desde el punto de vista del negocio, considerando el evento como un espléndido escaparate que les permite establecer numerosos contactos comerciales, así como captar nuevos clientes.

Un total de 250 empresas llenaron el espacio expositivo que también ha contado con diversas actividades en los stands.

Por su parte, Pep Palau coincidió en subrayar la buena afluencia de público y remarcó, especialmente, la calidad y contenido de las mismas con sesiones inéditas y de alto nivel protagonizadas por los mejores profesionales del sector.

Fotografía © Pere Duran/Nordmedia[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats