[:ca]Benabarre Sabor, servei i producte pel paladar[:es]Benabarre Sabor, servicio y producto para el paladar[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ribagorza_IMG_1750_L´Alforjeta

[:ca]Benavarri, capital històrica de la Ribagorça, és un pas obligat cap a la Val d’Aran. Esquiadors i excursionistes fan pausa o nit a la localitat. Aquesta ubicació estratègica ha facilitat l’aparició de diferents productors artesanals com la cervesa Dos Bous (Pale Ale, Brown Pale i Lager), safrà, formatges, embotits, xocolata… així com restauradors.

Tots plegats, amb el suport de l’Ajuntament, van crear la marca “Benabarre Sabor” amb la qual promocionen els serveis i productes gastronòmics de la localitat.

Un altre projecte, que dinamitza els productes locals és l’apertura de la botiga gurmet L’Alforjeta que comercialitza de forma tradicional i per internet.
Entre els restaurants locals, garantia de sabor i reccions contundents, trobem l’Arp de David Grasa; Can Pere, Mars o Delgado.

Fotografia ©Gabi Orte/Chilindron.es[:es]Benabarre, capital histórica de la Ribagorza, es un paso obligado hacia el Valle de Aran. Esquiadores y excursionistas hacen pausa o noche en la localidad. Esta ubicación estratégica ha facilitado la aparición de diferentes productores artesanales como la cerveza Dos Toros (Pale Ale, Brown Pale y Lager), azafrán, quesos, embutidos, chocolate … así como restauradores.

Todos juntos, con el apoyo del Ayuntamiento, crearon la marca “Benabarre Sabor” con la que promocionan los servicios y productos gastronómicos de la localidad.

Otro proyecto, que dinamiza los productos locales es la apertura de la tienda gourmet El Alforjeta que comercializa de forma tradicional y por internet.
Entre los restaurantes locales, garantía de sabor y correcciones contundentes, encontramos el Arp de David Grasa; Can Pere, Mars o Delgado.

Fotografía ©Gabi Orte/Chilindron.es[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats